Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Макарони — це завжди швидко, ситно та смачно. Вони відмінно поєднуються з рибою, салатами та різним м'ясом. Але якщо часу у вас в обріз, а вечерю приготувати треба, тоді можна приготувати їх із тушонкою. Що для цього потрібно?
Рецепт макаронів з тушонкою (фото з відкритих джерел)
Інгредієнти: 500 г макаронів, 1 банка тушонки, 1 середня цибуля, 4 зубчики часнику, рослинна олія, а також сіль, перець та інші спеції (за бажанням).
Спосіб приготування: насамперед, поставте каструлю з водою на вогонь. Коли вона закипить, додайте туди макарони та посоліть воду. Поки вони готуються, обсмажте на сковороді цибулю до золотистого кольору, додайте подрібнений часник і висипте тушонку (з будь-якого м'яса). Коли макарони будуть готові, злийте воду, додайте перець та інші спеції, а також тушонку з цибулею та часником. Ретельно перемішайте та можна подавати до столу. Смачного!
Нагадаємо, що відомий український кулінар Євген Клопотенко поділився рецептом справжнього українського борщу. Традиційну страву експерт рекомендує готувати на свинячих ребрах. Але є один секрет. Який саме?
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий шеф-кухар в Україні та кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився рецептом незвичайного для української кухні, доступного за інгредієнтами, морквяного супу-пюре. Подібний рецепт, за словами кухаря, є у шкільному меню.
Читайте також, якщо хочете урізноманітнити своє меню і порадувати близьких новою смачною стравою, записуйте рецепт картопляного гратена. Він стане чудовою альтернативою вже набридлому картопляному пюре. Що потрібно для рецепту?
Новини