Головна Новини Дозвілля рецепти Лимонад в домашніх умовах: швидкий і смачний рецепт
commentss НОВИНИ Всі новини

Лимонад в домашніх умовах: швидкий і смачний рецепт

Лимонад - кращий спосіб освіжитися в жарку погоду

3 липня 2021, 08:49 comments1229
Поділіться публікацією:

Лимонад, напевно, найкращий варіант напою в жаркий літній день. Приготувати його досить легко, потрібно всього кілька інгредієнтів і ви зможете насолодитися смачним і освіжаючим напоєм.

Лимонад в домашніх умовах: швидкий і смачний рецепт

Лимонад в домашніх умовах - фото з відкритих джерел

Вам знадобитися:

вода — 2 л

цукор — 4-5 ст.л.

лимон — 1 шт

лайм — 1 шт

м'ята — пучок

- Для початку потрібно зварити сироп. Необхідно засипати цукор в ємність, додати склянку води і цедру половини лимона. Поставити на вогонь і чекати, поки сироп закипить. Зняти з вогню і дати охолонути.

- Далі на часточки нарізати половину лайма і лимона. Потім відправити в підготовлену ємність (пляшку) м'яту і нарізані цитрусові, і гарненько потрясти її разом зі вмістом. Це потрібно для того, щоб "розбудити" м'яту. Так вона дасть більше аромату і смаку.

- У ємність необхідно залити сироп і видавлений сік цитрусів. Всі інгредієнти залити звичайною газованою водою і додати льоду.

Раніше портал "Коментарі" писав, що складно уявити літо без традиційної окрошки, яка швидко освіжає, бадьорить і вгамовує почуття голоду. Найприємніше те, що на її приготування потрібно мінімум часу і продуктів. Як приготувати смачну окрошку на квасі, читайте в матеріалі.

Ми також писали, якщо ви в пошуку цікавого рецепта річної страви, тоді варто звернути увагу на салат "Дністер", який є чудовою альтернативою класичним "Олів'є". Його можна подавати в якості легкої закуски і як самостійну страву.

Якщо хочете приготувати не тільки смачну, але і корисну страву, і при цьому витратити мінімум часу на кухні, тоді цей рецепт точно для вас. Салат з запечених овочів припаде до смаку навіть самим великим вередунам.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини