Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Гарбуз — король осінньої пори. А пряне гарбузове лате — істинно осінній напій. Пропонуємо вам приготувати цей кавовий коктейль із міксом прянощів для гарбузового пирога за рецептом телеведучої та кулінара Марти Стюарт, який розмістило видання "Сегодня".
Необхідні такі інгредієнти: 1 стакан молока, 1 паличка кориці, 1 цілий мускатний горіх, 1 см очищеного і нарізаного імбиру, 1 чашка еспресо або дуже міцної кави, збиті вершки, кориця, 1/4 склянки цукрового піску.
Спочатку в невеликій каструлі довести до кипіння молоко, корицю, мускатний горіх й імбир.
Потім вимкнути вогонь і накрити кришкою. Дати суміші настоятися 30 хвилин.
Далі розділити еспресо на чотири чашки. Процідити молоко і так само розділити на чотири чашки.
Прикрашати напій при подачі слід ложкою збитих вершків — просто викладіть їх зверху, і посипте каву корицею.
Раніше портал "Коментарі" розповів, як приготувати напій — хіт осені. Покроковий рецепт яблучного сидру з імбиром і апельсином.
А також ми поділилися рецептом лазаньї з гарбузом і гарбузового пирога з медом.
Новини