Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Яблучний сидр із популярного літнього напою перетворюється в осінній, якщо додати йому трохи цитрусових відтінків і нотки імбиру. Так вийде справжній вибух смаку, і, більш того, напій можна зробити безалкогольним, а такий сидр підійде і дітворі. Приготування цього напою займе не більше 40 хвилин. Рецептом яблучного сидру з апельсином та імбиром поділилося видання "Сегодня".
Вам знадобляться такі інгредієнти: 1 л яблучний сік, бажано нефільтрований, один апельсин, дві палички кориці, корінь імбиру довжиною 7-8 см, 2 л газованої води і лід.
Спочатку налийте яблучний сік в каструлю, додайте порізаний на скибочки апельсин, палички кориці та почищений і порізаний на шматочки корінь імбиру. Далі доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 30 хвилин. Після зніміть масу з вогню і повністю остудіть. Потім процідіть сидр через сито і розлийте по келихах. У келихи можна додати лід і наповнити їх на чверть газованою водою.
Раніше ми розповіли, як приготувати популярний напій — холодний чай — в домашніх умовах. З таким рецептом впорається навіть кулінар-початківець.
Новини