Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Котлети – смачна і, здавалося б, нескладна страва, але часто її приготування обертається невдачею. У багатьох господарок котлети виходять не такими ароматними та соковитими, як хотілося б. А все тому, що не враховуються деякі хитрощі.
Рецепт соковитих котлет (фото з відкритих джерел)
Масло
Якщо хочете, щоб страва вийшла, такою як треба, тоді не забудьте використовувати вершкове масло. Маленький шматочок покладіть у центр м'ясної кулі й тоді котлетки вийдуть дуже смачними, насиченими та соковитими.
Колотий лід
Професійні кулінари поділилися і своїм лайфхаком із приготування смачних котлет. Вони беруть кубик льоду, кришать його й 1 чайну ложечку (або половину) кладуть у центр м'ясної кульки. За підсумком страва виходить бездоганною.
Крохмаль та манка
Надати котлетам соковитості можна дуже простим способом — введіть у м'ясний фарш близько 1 ложки крохмалю і додайте трохи манної крупи. У вас вийдуть дуже смачні, рум'яні, "пухленькі" та апетитні котлетки.
Нагадаємо, для класичного рецепта котлет використовується м'ясний фарш, цибуля, м'якуш хліба, яйця, сіль та інші спеції (за бажанням). Але щоб страва вийшла набагато смачнішою, досвідчені господині рекомендують додати в рецепт ще й помідори.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що соковиті котлетки будуть ідеальним доповненням гарніру на вечерю або обід. І щоб вони вийшли смачними, необов'язково їх смажити на сковороді, можна використати духовку.
Читай також, що смачні та пишні котлетки – ідеальне доповнення до будь-якого гарніру. Але не всі вони виходять такими, як хотілося. Можливо, варто переглянути склад. Досвідчені господині назвали компонент, який не бажано додавати до м'ясного фаршу.
Новини