Головна Новини Дозвілля рецепти Котлети не будуть пишними: який інгредієнт не можна додавати у фарш
commentss НОВИНИ Всі новини

Котлети не будуть пишними: який інгредієнт не можна додавати у фарш

Досвідчені господині розповіли, який інгредієнт не варто додавати у фарш при приготуванні котлет і чому

10 травня 2022, 02:30 comments2417
Поділіться публікацією:

Смачні та пишні котлетки – ідеальне доповнення до будь-якого гарніру. Але не всі вони виходять такими, як хотілося. Можливо, варто переглянути склад. Досвідчені господині назвали компонент, який не бажано додавати до м'ясного фаршу.

Котлети не будуть пишними: який інгредієнт не можна додавати у фарш

Як зробити фарш для котлет (фото з відкритих джерел)

Отже, для приготування котлет у фарш додають цибулю, жовток, хліб. І ось з останнім інгредієнтом треба бути уважнішими. Без нього складно уявити котлети, бо хліб надає фаршу клейкості та пухкості. Перше потрібно, щоб легше сформувати котлетки, а друге потрібно, щоб страва вийшла пишною. Але іноді виходить, що м'ясна основа надто клейка, а м'ясні "шайби" — сухі. І проблема може бути у "неправильному" хлібі.

Багато господинь вважають, що для приготування котлет у фарш можна додавати будь-який хліб, але це не так. Не можна використовувати в рецепті свіжий хліб, тому що він дуже м'який, а значить, фарш вийде дуже липким. І проблема не тільки в тому, що м'ясо буде липнути до рук, а й у тому, що пишної та соковитої страви не вийде.

Для рецепту слід використовувати черствий білий хліб, але перш ніж додати його до фаршу, потрібно його замочити в молоці або простій воді. Після цього видаляти вологу із хліба не потрібно, нехай у котлетах буде додатковий сік. Страва в результаті вийде ніжною та соковитою.

Нагадаємо, експерти назвали секретний інгредієнт, за допомогою якого котлети вийдуть вдвічі смачнішими та соковитішими.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви запаслися гречкою і тепер не знаєте, що з нею робити, тоді записуйте рецепт найсмачніших соковитих котлеток. Сир та шпинат надають страві насичений смак та захоплюють своїм ароматом. Що потрібне для приготування?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини