Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Смачні та пишні котлетки – ідеальне доповнення до будь-якого гарніру. Але не всі вони виходять такими, як хотілося. Можливо, варто переглянути склад. Досвідчені господині назвали компонент, який не бажано додавати до м'ясного фаршу.
Як зробити фарш для котлет (фото з відкритих джерел)
Отже, для приготування котлет у фарш додають цибулю, жовток, хліб. І ось з останнім інгредієнтом треба бути уважнішими. Без нього складно уявити котлети, бо хліб надає фаршу клейкості та пухкості. Перше потрібно, щоб легше сформувати котлетки, а друге потрібно, щоб страва вийшла пишною. Але іноді виходить, що м'ясна основа надто клейка, а м'ясні "шайби" — сухі. І проблема може бути у "неправильному" хлібі.
Багато господинь вважають, що для приготування котлет у фарш можна додавати будь-який хліб, але це не так. Не можна використовувати в рецепті свіжий хліб, тому що він дуже м'який, а значить, фарш вийде дуже липким. І проблема не тільки в тому, що м'ясо буде липнути до рук, а й у тому, що пишної та соковитої страви не вийде.
Для рецепту слід використовувати черствий білий хліб, але перш ніж додати його до фаршу, потрібно його замочити в молоці або простій воді. Після цього видаляти вологу із хліба не потрібно, нехай у котлетах буде додатковий сік. Страва в результаті вийде ніжною та соковитою.
Нагадаємо, експерти назвали секретний інгредієнт, за допомогою якого котлети вийдуть вдвічі смачнішими та соковитішими.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви запаслися гречкою і тепер не знаєте, що з нею робити, тоді записуйте рецепт найсмачніших соковитих котлеток. Сир та шпинат надають страві насичений смак та захоплюють своїм ароматом. Що потрібне для приготування?
Новини