Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Котлети — ідеальне доповнення до будь-якого гарніру, особливо коли вони виходять смачними й дуже соковитими. Але так приготувати страву вдається не всім господаркам. Тут треба знати деякі хитрощі.
Як зробити смачні та соковиті котлети (фото з відкритих джерел)
Для класичного рецепта котлет використовується м'ясний фарш, цибуля, м'якуш хліба, яйця, сіль та інші спеції (за бажанням). Але щоб страва вийшла набагато смачнішою, досвідчені господині рекомендують додати в рецепт ще й помідори. Але тут важливо не переборщити, наприклад, на один кілограм м'яса достатньо взяти лише три помідори середнього розміру.
Але перед тим, як їх додати до решти інгредієнтів, обшпарте томати окропом і зніміть шкірку. Потім подрібніть їх за допомогою блендера. Для того, щоб котлети вийшли більш насиченими, бажано також додати в рецепт спеції та зелень.
Готовому фаршу з іншими компонентами потрібно настоятися близько 30 хвилин у холодильнику, а після цього можна формувати котлетки й почати обсмажувати або запікати. Смак вас точно порадує. Смачного!
Нагадаємо, що ароматні, соковиті котлети — чудова ідея для обіду чи вечері. І виявляється, щоб страва вийшла смачною, необов'язково використовувати газову конфорку. Так, секрет найкращих котлет полягає в тому, що готувати їх потрібно в духовці.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато господинь чомусь недооцінюють рибні котлети й вважають за краще готувати їх зі свинини, курки й навіть індички. Але до кожної страви слід знайти свій підхід. Насправді з рибного фаршу виходять ідеальні та ніжні котлети, яких будуть у захваті навіть діти. Що потрібне для приготування?
Новини