Головна Новини Дозвілля рецепти Який секретний інгредієнт зробить котлети у 2 рази смачнішим
commentss НОВИНИ Всі новини

Який секретний інгредієнт зробить котлети у 2 рази смачнішим

Експерти назвали секретний інгредієнт, за допомогою якого котлети вийдуть вдвічі смачнішими та соковитішими

27 квітня 2022, 04:25 comments20805
Поділіться публікацією:

Котлети — ідеальне доповнення до будь-якого гарніру, особливо коли вони виходять смачними й дуже соковитими. Але так приготувати страву вдається не всім господаркам. Тут треба знати деякі хитрощі.

Який секретний інгредієнт зробить котлети у 2 рази смачнішим

Як зробити смачні та соковиті котлети (фото з відкритих джерел)

Для класичного рецепта котлет використовується м'ясний фарш, цибуля, м'якуш хліба, яйця, сіль та інші спеції (за бажанням). Але щоб страва вийшла набагато смачнішою, досвідчені господині рекомендують додати в рецепт ще й помідори. Але тут важливо не переборщити, наприклад, на один кілограм м'яса достатньо взяти лише три помідори середнього розміру.

Але перед тим, як їх додати до решти інгредієнтів, обшпарте томати окропом і зніміть шкірку. Потім подрібніть їх за допомогою блендера. Для того, щоб котлети вийшли більш насиченими, бажано також додати в рецепт спеції та зелень.

Готовому фаршу з іншими компонентами потрібно настоятися близько 30 хвилин у холодильнику, а після цього можна формувати котлетки й почати обсмажувати або запікати. Смак вас точно порадує. Смачного!

Нагадаємо, що ароматні, соковиті котлети — чудова ідея для обіду чи вечері. І виявляється, щоб страва вийшла смачною, необов'язково використовувати газову конфорку. Так, секрет найкращих котлет полягає в тому, що готувати їх потрібно в духовці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато господинь чомусь недооцінюють рибні котлети й вважають за краще готувати їх зі свинини, курки й навіть індички. Але до кожної страви слід знайти свій підхід. Насправді з рибного фаршу виходять ідеальні та ніжні котлети, яких будуть у захваті навіть діти. Що потрібне для приготування?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини