Головна Новини Дозвілля рецепти Їх не потрібно смажити: як правильно готувати смачні котлети
commentss НОВИНИ Всі новини

Їх не потрібно смажити: як правильно готувати смачні котлети

Фуд-блогер Alina FooDee поділилася рецептом смачних та соковитих котлет, для приготування яких не потрібна сковорідка

21 лютого 2022, 11:20 comments1636
Поділіться публікацією:

Ароматні, соковиті котлети – чудова ідея для обіду або вечері. І виявляється, щоб страва вийшла смачною, необов'язково використовувати газову конфорку. Так, секрет найкращих котлет полягає в тому, що готувати їх потрібно в духовці. Про це  розповіла Фуд-блогер Alina FooDee.

Їх не потрібно смажити: як правильно готувати смачні котлети

Як приготувати котлети (фото з відкритих джерел)

Список інгредієнтів: 700 г м'ясного фаршу, 1 цибулина середнього розміру, 5 шматочків сухого батону, 200 г молока, 1-2 зубчики часнику, сіль, перець (за смаком), інші спеції (за бажанням).

Візьміть глибоку миску, додайте туди шматочки батона і залийте їх молоком. Залишіть на 10 хвилин, щоб хліб розм'якнув. За допомогою м'ясорубки перемеліть м'ясо, додайте в нього дрібно нарізану цибулю, зубчики часнику та батон. Інгредієнти ретельно перемішайте, додайте сіль та перець. Фарш потрібно відбити мінімум 10-12 разів, щоб котлети змогли тримати гарну форму. Сформуйте їх, викладіть на лист, попередньо застеливши його пергаментним папером. І відправте страву в розігріту до 180-200 градусів духовку на 35-40 хвилин, щоб з'явилася рум'яна скоринка. Усі, котлетки готові. Смачного!

Нагадаємо, що котлета по-київськи вважається однією з найпопулярніших українських страв у всьому світі. Але в приготуванні вона досить складна і щоб зробити котлету ідеальною, потрібно знати кілька важливих секретів. Відомий телекулінар Григорій Герман розповів, як приготувати дуже схожу страву, лише набагато простіше – ідеальної форми на кісточці, але зі своїм сюрпризом усередині.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати соковиті котлети із сочевиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини