Головна Новини Дозвілля психологія Всього дві якості: яким жінкам віддають перевагу чоловіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Всього дві якості: яким жінкам віддають перевагу чоловіки

Психологи розповіли, на які дві якості чоловіки звертають увагу при виборі майбутньої супутниці життя

14 лютого 2022, 01:25
Поділіться публікацією:

Побудувати міцні, довірчі та гармонійні стосунки дуже непросто. Багато хто вирішує бути одиночкою, або продовжує наступати на ті самі граблі. Часто жінок цікавить, як же привернути увагу чоловіка? Психологи назвали дві якості, які чіпляють представників сильної статі.

Всього дві якості: яким жінкам віддають перевагу чоловіки

Які дві якості подобаються чоловікам у жінках (фото з відкритих джерел)

Якість № 1. Розуміння

Чоловікам подобаються ті жінки, які їх розуміють, вони повинні показувати свою залученість, інтерес до партнера, а також важливу роль відіграє емоційна близькість. Якщо жінка щиро цікавитиметься чоловіком, його настроєм, справами, думками та переживаннями, то вона має всі шанси "зачепити" його.

Якість № 2. Ласкавість

Кожному чоловікові хочеться ніжності, турботи, м'якості, внутрішнього спокою та ласки. І жінка, яка вміє правильно проявляти ці якості, завжди буде у пріоритеті та буде бажаною. Представниці прекрасної статі навіть за допомогою лагідності можуть керувати своїми обранцями, тому не варто забувати про цю якість.

Нагадаємо, багатьом жінкам буває досить складно розкритись в ліжку з чоловіком, тому вони не можуть повністю розслабитися та отримати задоволення. Сексолог Колбі Мері Зонгол дала кілька порад щодо цього.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоб привернути й утримати увагу жінки мало лише зовнішності. Чоловікові варто знати, які речі здатні відштовхнути партнерку або зробити його менш привабливим у її очах.

Читайте також, що кожній жінці хочеться збудувати стосунки з гідним чоловіком, але розпізнати його буває дуже непросто. Психологи назвали кілька моментів у поведінці партнера, які мають насторожити жінку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини