Головна Новини Дозвілля відносини Жінки розповіли, що їх відштовхує у чоловіках
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінки розповіли, що їх відштовхує у чоловіках

Стало відомо, які речі жінки вважають такими, що відштовхують у чоловіках

5 січня 2022, 22:55 comments3582
Поділіться публікацією:

Щоб привернути та утримати увагу жінки мало лише зовнішності. Чоловікові варто знати, які речі здатні відштовхнути партнерку або зробити його менш привабливим у її очах.

Жінки розповіли, що їх відштовхує у чоловіках

Що жінок відштовхує у чоловіках (фото з відкритих джерел)

Пасивність

Представниці прекрасної статі люблять рішучих чоловіків, які не бояться активно діяти та брати відповідальність за свої вчинки та слова. А ось пасивність здатна вбити будь-які почуття та симпатію. Навряд чи жінка захоче будувати стосунки з чоловіком, який не знає, що хоче, не вміє приймати рішення, мямлить і боїться робити кроки.

Неприємний запах

Аромат — важливий аспект, який сильно впливає на жінок на підсвідомому рівні, тісно взаємодіючи з пам'яттю та емоційним відгуком. Приємний запах розбурхує уяву і підвищує інтерес. А ось неприємний – сильно відштовхує, показуючи, що чоловік не стежить за своєю гігієною.

Безглузді ігри

Жінки не люблять, коли з ними грають, тож якщо чоловік хоче удати, що його нічого не турбує, продемонструвавши таким чином свою самодостатність і незалежність, то важливо вчасно зупинитися. Не потрібно встановлювати безглузді правила спілкування, наприклад, коли дзвонити або не дзвонити своїй партнерці. Адже якщо жінка побачить, що не дуже цікава чоловікові й він не намагається підкорити її серця, то швидко захоче вийти з такої незрозумілої гри.

Нагадаємо, які вчинки чоловіка повинні насторожити жінку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відносини мають приносити радість і комфорт, інакше сенс у них втрачається. Якщо жінка хоче покращити спілкування з чоловіком, тоді потрібно зробити акцент на таких якостях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини