Головна Новини Дозвілля відносини Які вчинки чоловіка повинні насторожити жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Які вчинки чоловіка повинні насторожити жінку

Психологи розповіли, які моменти в поведінці чоловіка повинні насторожити жінку

11 жовтня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Кожній жінці хочеться побудувати стосунки з гідним чоловіком, але розпізнати його буває дуже непросто. Психологи назвали кілька моментів в поведінці партнера, які повинні насторожити жінку.

Які вчинки чоловіка повинні насторожити жінку

Що повинно насторожити в стосунках з чоловіком / Фото: Getty Images

Він не дозволяє чіпати його телефон

Стосунки будуються на довірі тому якщо партнер нервує, коли ви просите його телефон або, зовсім не дозволяє вам брати його в руки, то це досить дивна поведінка. Це означає, що йому є що від вас приховувати. Задумайтеся!

Він надто відвертий зі своїми друзями

Не кожній жінці сподобається, що друзі партнера в курсі всіх деталей їх стосунків, а це легко можна помітити по глузуваннях, усмішках або якихось жартах. Особисті моменти, які стосуються тільки людей у парі, повинні бути за закритими дверима.

Він завжди намагається заощадити

Добре, коли чоловік знає ціну грошам і на деяких речах намагається заощадити, але інша справа, коли він робить це постійно і на всьому. Його магнітом притягують різні акції й знижки, а про сюрпризи своїй дівчини й мови бути не може. Ну, не кожну жінку таке влаштує.

Він не хоче брати на себе побутові обов'язки

Партнери повинні допомагати один одному, в тому числі й у побуті. Якщо ви хочете побудувати серйозні стосунки й бути рівноправними партнерами, тоді справедливо розподілити обов'язки по дому.

Він надто зациклена на своїх принципах

Щоб стосунки приносили радість і комфорт, над ними потрібно працювати. І добре, коли у чоловіка є певні принципи, але варто розуміти, що в стосунках ви змінюєтеся, отримуєте досвід і потрібно іноді йти на поступки, а не гнути свою лінію попри обставини та ситуації.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які три проблеми заважають вам побудувати стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини