Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Змістив «Гру в кальмара»: який серіал зараз лідирує на Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Змістив «Гру в кальмара»: який серіал зараз лідирує на Netflix

Стримінгова платформа Netflix назвала серіал, який зараз в лідерах за переглядами, змістивши з першого місця «Гру в кальмара»

20 жовтня 2021, 13:10 comments1329
Поділіться публікацією:

Протягом 24 днів в рейтингу популярної стримінгової платформи Netflix лідирував південнокорейський серіал "Гра в кальмара". Але зараз він поступився першим місцем іншій кінострічці. Про це повідомляє видання Forbes.

Змістив «Гру в кальмара»: який серіал зараз лідирує на Netflix

Який серіал зараз лідирує на Netflix / Фото: Pixabay

Відомо, що "Гра в кальмара" наробив багато шуму і став "вірусним" серіалом, який подивилися 111 мільйонів глядачів. Але йому не вдалося побити рекорд комедійно-драматичної кінострічки "Джіні та Джорджія", яка перебувала на першій позиції в рейтингу Netflix цілих 29 днів.

Проте, зараз в лідерах третій сезон кримінального трилера "Ти". Глядачі, судячи з усього, так скучили за Джо Голдбергом, що всього за добу з початку прем'єри вивели серіал на першу сходинку, змістивши "Гру в кальмара". У сюжеті розповідається про хлопця, які заради любові робить божевільні вчинки, перетворюючись в нав'язливого маніяка-переслідувача.

Прем'єра серіалу "Ти" відбулася у 2018 році. Перший сезон виявився досить успішним, тому Netflix продовжила кінострічку на другий, потім на третій, а в жовтні 2021 року — на четвертий сезон.

Нагадаємо, що гучний південнокорейський серіал "Гра в кальмара", який б'є рейтинги за переглядами в багатьох країнах, може отримати продовження. Режисер кінострічки навіть знає, про що б хотів розповісти глядачам у другому сезоні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за останній час Netflix представила безліч нових серіалів, але не всім вдалося утримати увагу глядачів. Стало відомо, що стримінговий сервіс закрив ще одну кінокартину — фентезійну драму "Проклята".

Читайте також, які кіноновинки вийшли в жовтні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини