Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Про що може бути другий сезон серіалу «Гра в кальмара»
commentss НОВИНИ Всі новини

Про що може бути другий сезон серіалу «Гра в кальмара»

Режисер південнокорейського серіалу "Гра в кальмара" Хван Дон-хек розповів, про що б зняв другий сезон кінострічки

11 жовтня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

Гучний південнокорейський серіал "Гра в кальмара", який б'є рейтинги за переглядами в багатьох країнах, може отримати продовження. Режисер кінострічки навіть знає, про що б хотів розповісти глядачам у другому сезоні.

Про що може бути другий сезон серіалу «Гра в кальмара»

кадр із серіалу "Гра в кальмара"

Як повідомляє видання The Times, попри те, що другий сезон "Гри в кальмара" ще не затверджений, режисер проекту думає над тим, яку сюжетну лінію хотів би розкрити в продовженні. За його словами, головним персонажем став би Фронтмен — чоловік у чорній масці, який відповідає за ігри на виживання. В останніх серіях першого сезону його особистість була розкрита, тому Хван Дон-хек вважає, що глядачам цікаво було б дізнатися про нього більше інформації.

Також режисер хотів би розповісти про корейську поліцію та її ролі в суспільстві. Він зазначив, що часто чує в новинах, як якась надзвичайна подія призвела до жертв або серйозних порушень через те, що сили порядку вчасно не відреагували на ситуацію і не вжили жодних заходів. Хван Дон-хек зізнався, що давно хоче підняти це питання.

До слова, перший сезон "Гри в кальмара" стартував 17 вересня на стримінговій платформі Netflix і відразу почав бити рекорди за переглядами. Він перетворився на справжній хіт, і глядачі, і кінокритики позитивно оцінили, як гру акторів, так і захоплюючий сюжет. У кінострічці розповідається про небезпечні ігри, промах в яких коштує учасникам життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в серіалі "Гра в кальмара" був "засвічений" реальний номер телефону жителя Кореї. І тисячі фанатів кінострічки почали штурмувати його, щоб потрапити в небезпечний турнір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини