Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися в жовтні: 5 найочікуваніших кінопрем'єр
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися в жовтні: 5 найочікуваніших кінопрем'єр

Опубліковано список захоплюючих серіалів, які вийдуть на екрани в поточному місяці: ТОП-5 кіноновинок

4 жовтня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:








































Якщо не знаєте, чим зайнятися осіннього прохолодного вечора, тоді представляємо вам добірку цікавих серіалів, які виходять на екрани в жовтні. Запасайтеся попкорном!

Що подивитися в жовтні: 5 найочікуваніших кінопрем'єр

Що подивитися в жовтні (фото з відкритих джерел)

"Засуджена"

Любителів детективно-комедійного жанру чекає нова кінострічка в головній ролі із зіркою "Іншого світу" Кейт Бекінсейл. Актриса грає роль колись відомої журналістки, яка прагне будь-що повернути собі колишню славу. І коли їй під руку потрапляє гучна, але суперечлива справа, де темношкіру дівчину звинувачують у вбивстві чоловіка, головна героїня береться за власне розслідування, адже щиро вірить в невинність молодої жінки. Серіал вийде 14 жовтня.

"Я знаю, що ви зробили минулого літа"

Це нова версія культового однойменного фільму 1997 році, прем'єра якої відбудеться 15 жовтня. У центрі сюжету четверо випускників, які в ніч закінчення школи потрапили в аварію, в результаті загинула людина. Підлітки вирішують не підіймати зайвого шуму і приховати від всіх свій злочин. Однак за рік вони починають отримувати загадкові посилання від когось, хто очевидно знає їх таємницю.

"Один з нас бреше"

Через кілька днів, 7 жовтня, стартує серіал, в основу якого лягла однойменна книга Карен М. МакМанус. У студентському містечку, де п'ятеро підлітків залишаються на додаткові заняття після уроків, один з них загадково гине. Поліція береться за розслідування справи, однак не впевнена, це був нещасний випадок або майстерне вбивство. Але відразу стає ясно, що кожен з чотирьох студентів, які стали свідками обставин, явно чогось недоговорює. А один з них взагалі нахабно бреше.

"Ти"

15 жовтня виходить новий сезон популярного драматичного серіалу "Ти", в якому продовжиться історія Джо Голдберга. Автори проекту обіцяють, що третя частина кінострічки буде більш захоплюючою і напруженою.

"Навколо світу за 80 днів"

Популярний роман Жуля Верна знову став основою для екранізації. Новий міні-серіал вийде на екрани 10 жовтня і розповість про мандрівника Філеаса Фогга, який посперечався з одноклубниками, що зможе здійснити кругосвітню подорож всього за 80 днів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що серіал "Гра в кальмара" очолив рейтинг Netflix.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини