Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фентезійний серіал Netflix вирішив закрити
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фентезійний серіал Netflix вирішив закрити

Стримінгова платформа Netflix вирішила не продовжувати на другий сезон фентезійну драму «Проклята»

11 липня 2021, 14:30 comments1061
Поділіться публікацією:

Останнім часом Netflix представила безліч нових серіалів, але не всім вдалося утримати увагу глядачів. Стало відомо, що стрімінговий сервіс закрив ще одну кінокартину — фентезійну драму "Проклята".

Який фентезійний серіал Netflix вирішив закрити

Серіал "Проклята" / Фото: Netflix

Видання Hollywoodreporter повідомляє, що кінострічку не стали продовжувати на другий сезон, але точну причину такого рішення не називають.

"Проклята" стартувала на екранах у липні 2020 року і була знята за мотивами однойменного роману Френка Міллера та Тома Уілера.

Серіал позиціонувався як переосмислення легенди про короля Артура. У ньому йшлося про молоду дівчину на ім'я Німуе, яка володіє таємничим даром. Вона бажає помсти, оскільки король винен у смерті її матері й за його наказом було спалено її рідне поселення.

Щоб відновити справедливість, вона об'єднує зусилля зі спадкоємцем престолу Артуром і відправляється на пошуки чарівного меча Екскалібура, щоб скинути з трону жорстокого правителя.

Головні ролі у кінострічці виконали Кетрін Ленгфорд ("Дістати ножі"), Девон Террелл ("Офелія") і Густаф Скарсгард ("Вікінги", "Мир дикого заходу").

Зазначається, що перший сезон "Проклятої" отримав стримані відгуки, не викликавши особливого інтересу ані у критиків, ані у телеглядачів.

Нагадаємо, що популярний американський сервіс Netflix вирішив закрити після першого сезону супергеройську кінострічку "Спадщина Юпітера". Але всесвіт Марка Міллара планують розвивати й надалі, але в іншому форматі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський телеканал NBC прийняв рішення закрити комедійно-кримінальний телесеріал "Хороші дівчатка" після виходу четвертого сезону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини