Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм став найкасовішим з початку пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм став найкасовішим з початку пандемії

Шпигунський бойовик про Джеймса Бонда «Не час помирати» став найкасовішим фільмом з часів пандемії коронавірусу

23 листопада 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Фанати довгий час чекали на нову частину фільму про агента 007 Джеймса Бонда, оскільки він кілька разів переносився через пандемію коронавірусної інфекції. Але це не стало перешкодою. Кінострічка "Не час помирати" успішно стартувала у прокаті та стала найкасовішою в епоху епідемії.

Який фільм став найкасовішим з початку пандемії

Названо найприбутковіший фільм з часів пандемії (фото з відкритих джерел)

25-фільм про Джеймса Бонда встановив новий рекорд серед голлівудських фільмів. Він уже зібрав понад 733 мільйони доларів, з яких 154 мільйони припало на американський прокат, а решта на міжнародного глядача.

За касовими зборами бойовик "Не час помирати" випередив навіть нову частину "Форсажу", який довгий час лідирував у списку, зібравши 725 мільйонів доларів. Інші голлівудські проекти поки що не дотягують до такої позначки.

Відомо, що стрічка отримала позитивні відгуки критиків, які відзначили фільм як вдале завершення перебування Крейга у ролі Бонда. На агрегаторі Rotten Tomatoes фільм отримав рейтинг свіжості 84% із середньою оцінкою 7,4/10 на основі 346 рецензій.

Нагадаємо, що в Україні знову посилили карантин через пандемію коронавірусу, але не варто впадати у відчай з цього приводу, адже провести добре час можна і вдома за переглядом нових серіалів. Які кіноновинки виходять на екрани у листопаді?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шанувальникам американського комедійно-драматичного серіалу "Емілі в Парижі" повідомили хорошу новину. Незабаром на екрани виходить другий сезон кінострічки.

Читайте також, що новий мультсеріал "Аркейн", знятий за мотивами гри League of Legends, очолює глобальний чарт Netflix і змістив "Гру в кальмара" з п'єдесталу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини