Головна Новини Дозвілля фільми і серіали "Емілі в Парижі": коли виходить другий сезон серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Емілі в Парижі": коли виходить другий сезон серіалу

Стало відомо, коли на екрани виходить новий сезон американської комедійної драми «Емілі у Парижі»

11 листопада 2021, 09:10
Поділіться публікацією:

Шанувальникам американського комедійно-драматичного серіалу "Емілі в Парижі" повідомила хороша новина. Незабаром на екрани виходить другий сезон кінострічки.

"Емілі в Парижі": коли виходить другий сезон серіалу

Емілі в Парижі (фото з відкритих джерел)

Відомо, що 22 грудня 2021 стримінгова платформа Netflix запускає новий сезон серіалу, в якому глядачі побачать нові пригоди юної американки в столиці Франції. З тизеру, опублікованого на офіційній сторінці кінострічки в Instagram зрозуміло, що головна героїня Емілі Купер залишається в Парижі, продовжує вивчати французьку мову і роботу в маркетинговій фірмі Savior під керівництвом Сільві Грато.

Знімання проходили не лише в Парижі, а й у Сен-Тропі (на південному сході Франції), тому порція стильних аутфітів глядачам гарантована.

Виконавчий продюсер серіалу Даррен Стар зазначив, що в новому сезоні Емілі має ухвалити кілька важливих рішень і переосмислити американський світогляд.

Нагадаємо, що перший сезон "Емілі в Парижі" вийшов у жовтні 2020 року. І увагу глядачів привернули наряди, в яких головна героїня хизувалась французькими вуличками. Пропонуємо 10 осінніх луків красуні, мотиви яких можна використовувати для створення романтичного образу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новий мультсеріал "Аркейн", знятий за мотивами гри League of Legends, отримав численну армію шанувальників. Перші три серії вже доступні глядачам і справили справжній фурор. Серіал вже очолює глобальний чарт стримінгової платформи Netflix і змістив гучну "Гру в кальмара" з п'єдесталу.

Читайте також, що в Україні знову посилили карантин через пандемію коронавірусу, але не варто впадати у відчай з цього приводу, адже провести добре час можна і вдома за переглядом нових серіалів. Які кіноновинки виходять на екрани у листопаді?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини