Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Новий серіал очолив рейтинг на Netflix і змістив "Гру в кальмара"
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий серіал очолив рейтинг на Netflix і змістив "Гру в кальмара"

Днями відбулася прем'єра серіалу й він одразу набрав чималу кількість переглядів

9 листопада 2021, 14:40 comments1919
Поділіться публікацією:








Новий мультсеріал "Аркейн", що знятий за мотивами гри League of Legends отримав численну армію прихильників. Про це повідомляє "Лайфхакер".

Новий серіал очолив рейтинг на Netflix і змістив "Гру в кальмара"

Про серіал добре відгукуються критики та глядачі, фото з Twitter

Серед переваг названо чудову графіку на межі 2D та 3D, просту й зрозумілу історію. Кінокритики теж схвально відгукуються про кінострічку у жанрі фентезі. На Netflix вже з'явилися перші епізоди мультсеріалу "Аркейн" з 6 листопада.

Перші три серії вже доступні для глядачів й спричинили справжній фурор. Серіал вже очолює глобальний чарт Netflix й змістив "Гру в кальмара" з п'єдесталу. В понад 30 країнах "Аркейн" посів перше місце за кількістю переглядів.

В основі сюжетної лінії — історія двох сестер, однак вони борються за протилежні сили. В містах-близнюках Пілтовері та Зауні триває війна. У перших трьох серіях ми знайомимося з сестрами-сиротами Вай і Паудер, дізнаємося про пограбування у багатому районі Пілтовері. Спостерігаємо, як винахідник-ідеаліст Джейс сподівається приборкати магію за допомогою науки, а Силко перевіряє можливості потужної речовини. Наступні серії вийдуть 14 листопада, а останні три — 21 листопада. 

Як повідомляв портал "Коментарі", стало відомо, що подивитись у листопаді. Серед них: американський драматичний серіал "Сексуальне життя студенток", серіал "Шершні" про жіночий футбол, серіал "Зшивач" про вбивство та інші.

Також ми писали, що помер актор серіалу "Друзі". Джеймс Майкл Тайлер виконував роль персонажа з кав'ярні Гюнтера, що був закоханий у персонажа із ситкому Рейчел, що працювала офіціанткою. Актор хворів на онкологію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини