Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитись у листопаді: ТОП-5 серіалів місяця
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитись у листопаді: ТОП-5 серіалів місяця

Опубліковано список нових захоплюючих серіалів, прем'єри яких відбудуться цього місяця

3 листопада 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

В Україні знову посилили карантин через пандемію коронавірусу, але не варто впадати у відчай з цього приводу, адже провести добре час можна і вдома за переглядом нових серіалів. Які кіноновинки виходять на екрани у листопаді?

Що подивитись у листопаді: ТОП-5 серіалів місяця

Що подивитись у листопаді (фото з відкритих джерел)

Зшивач/Ragdoll

11 листопада стартує серіал "Зшивач", заснований на однойменному романі Денієла Коула. Сюжет розповідає про вбивство шести людей, які були розчленовані та пошиті у формі гротескного тіла "Тряпична лялька". Коли детективи починають розслідування, вбивця починає знущатися з них.

Психіатр по сусідству/The Shrink Next Door

Цей серіал вийде на екрани 12 листопада. Він заснований на подкасті, основою якого лягла реальна історія. У центрі сюжету психіатр Айк Хершкопф, переконаний, що його нетрадиційний підхід дозволить давньому пацієнтові Марті стати людиною, якою він "заслуговує бути". Наївний Марті довіряє своє майбутнє лікареві-маніпулятору. Той за деякий час справді кардинально змінив життя чоловіка, але для цього він повністю захопив його під власний контроль.

Мер Кінгстауна/Mayor of Kingstown

Прем'єра серіалу відбудеться 14 листопада. Сюжет розповідає історію сім'ї Макласкі, яка живе у Мічигані й намагається встановити справедливість там, де процвітає бізнес, а за ґрати потрапляють жертви расизму, а не справжні злочинці.

Шершні/Yellowjackets

14 листопада також стартує серіал "Шершні", в ньому йтиметься про жіночі команди з футболу, які потрапляють до авіакатастрофи в самому центрі пустелі Онтаріо. Тепер дівчатам потрібно забути про кар'єру і зосередитися на виживанні за будь-яку ціну і прийняти рішення, які змінять все їхнє життя.

Сексуальне життя студенток/The Sex Lives of College Girls

Американський драматичний серіал вийде на екрани 18 листопада. Сюжет розгортається навколо чотирьох подруг, які вступили до коледжу та намагаються в короткий термін пізнати всі переваги дорослого життя, у тому числі й сексуального характеру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які кіноновинки вийшли на екрани у жовтні 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини