Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Коли вийде другий сезон "Бріджертонів": відома дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли вийде другий сезон "Бріджертонів": відома дата

Стало відомо, коли на стрімінговій платформі Netflix вийде другий сезон костюмованого серіалу «Бріджертони»

30 листопада 2021, 10:45
Поділіться публікацією:

Минулого року глядачі побачили "Бріджертонів" – новий серіал стримінгового сервісу Netflix, в основу якого ліг роман Джулії Куїнн "Герцог і я". Ця кінострічка одразу здобула популярність, тому було вирішено продовжити її на кілька сезонів.

Коли вийде другий сезон "Бріджертонів": відома дата

Бріджертони (фото з відкритих джерел)

Шоураннер проекту Кріс Ван Дусен нещодавно повідомив, що знімання другого сезону вже завершилися і подякував акторському складу та всій команді за злагоджену роботу, яка щодня викладалася на всі 100%.

Продовження костюмованого серіалу заплановано на березень 2022 року, а отже, шанувальникам кінострічки гарантовано весняний настрій.

Відомо, що другий сезон не продовжить історію Дафни та герцога Гастінгса, а буде зосереджений на старшому браті головної героїні першого сезону та його історії кохання. Втім, планується випустити вісім сезонів "Бріджертонів", щоб розкрити всі сюжетні лінії персонажів.

До речі, дія кінострічки відбувається в альтернативному Лондоні доби Регентства.

Нагадаємо, що на стримінговій платформі Netflix з'явився новий лідер. Південнокорейський серіал "Поклик пекла" б'є рекорди з переглядів, посунувши з місця гучну кінострічку "Гра в кальмара". Про це свідчать дані сервісу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що наступного місяця на екрани виходить продовження американського комедійно-драматичного серіалу "Емілі в Парижі". Глядачі побачать нові пригоди головної героїні Емілі Купер.

Читайте також, що видання BBC провело масштабне опитування експертів щодо кращих серіалів XXI століття і виділили 100 з них. Лідером рейтингу стало "Прослуховування" – американська поліцейська драма.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини