Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який новий серіал б'є рекорди на Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Який новий серіал б'є рекорди на Netflix

Стрімінгова платформа Netflix назвала новий серіал, який б'є рекорди з переглядів, обігнавши «Гру в кальмара»

25 листопада 2021, 21:50 comments1259
Поділіться публікацією:

На стримінговій платформі Netflix з'явився новий лідер. Південнокорейський серіал "Поклик пекла" б'є рекорди з переглядів, посунувши з місця гучну кінострічку "Гра в кальмара". Про це свідчать дані сервісу.

Який новий серіал б'є рекорди на Netflix

Яка кінострічка лідирує на Netflix (фото з відкритих джерел)

Відомо, що новий серіал, який стартував 19 листопада, за три дні набрав понад 43 мільйони переглядів і продовжує набирати популярність, змістивши з п'єдесталу "Гру в кальмара" (30,4 млн переглядів), а також другий сезон колумбійської новели "Королева флоу" (38,6 млн).

Згідно з даними порталу FlixRating зараз "Поклик пекла" знаходиться в ТОП-4 проектів Netflix, які найбільше переглядаються в 84 країнах світу, а в 36 країнах він очолює цей рейтинг.

Перший сезон складається із шести серій. Хорор, який знятий за однойменним південнокорейським коміксом, розгортається в альтернативній дійсності, де різні надприродні істоти мають здатність матеріалізуватися. Вони можуть передавати пророцтва та забирати людей у пекло.

Режисував проект Ен Сан Хо, відомий такими роботами як "Потяг до Пусана", "Телекінез", "Станція "Сеул".

На сайті-агрегаторі оглядів Rotten Tomatoes рейтинг серіалу на кінець листопада 2021 становить 100% на підставі 15 рецензій критиків.

Нагадаємо, на початку листопада 2021 року на стримінговій платформі Netflix почав активно набирати популярність мультсеріал "Аркейн".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на знімання першого сезону серіалу "Володар кілець" витратили 465 мільйонів доларів. Це зробило проект найдорожчим в історії.

Читайте також, що опубліковано рейтинг 25 успішних проектів Netflix 2021, які подобаються глядачам. У цій добірці є і мультсеріали для дітей, і документальні фільми, і комедії, і драми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини