Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися: BBC назвала 100 кращих серіалів XXI століття
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися: BBC назвала 100 кращих серіалів XXI століття

Видання BBC провело масштабне опитування експертів на предмет кращих серіалів XXI століття і виділили 100 з них

20 жовтня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Якщо не знаєте, що подивитися холодного осіннього вечора, тоді "ловіть" добірку найкращих серіалів XXI століття, за версією видання BBC. Рейтинг формувався на основі опитування, проведеного серед експертів кіноіндустрії з 43 країн світу.

Що подивитися: BBC назвала 100 кращих серіалів XXI століття

Кращі серіали XXI століття / Фото: kinopoisk.ru

Лідером рейтингу стала "Прослушка" — американська поліцейська драма, дія якої відбувається в Балтіморі і його околицях. Високі оцінки серіал заслужив завдяки детально відпрацьованій тематиці, за його надзвичайно гостре дослідження соціальних і політичних тем, за реалістичне зображення міського життя.

На другому місці опинилися "Божевільні" — драматичний телесеріал, який отримав чотири рекордні премії "Еммі" поспіль в категорії "Кращий драматичний серіал", а також виграв кілька десятків інших престижних нагород.

Трійку лідерів замкнула кінокартина "Пуститися берега", яка підіймає серйозні питання про взаємини в родині, межі справедливості, наркоманії, боротьбу з важкими захворюваннями. Серіал отримав кілька престижних нагород і захоплені відгуки критиків.

На четвертому місці опинилася комедійна драма "Дрянь", а на п'ятому — фентезійний серіал "Гра престолів". У 10 лідерів потрапили також "Офіс", "Спадкоємці", "Залишені" і кінокартина "Я можу знищити тебе".

З повним списком серіалів можна ознайомитися тут.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що протягом 24 днів в рейтингу популярної стримінгової платформи Netflix лідирував південнокорейський серіал "Гра в кальмара". Але зараз він поступився першим місцем іншій кінострічці. Яка саме, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини