Головна Новини Дозвілля подорожі Замість свого багажу турист в аеропорту отримав пошматовану сумку: як уникнути подібних випадків
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість свого багажу турист в аеропорту отримав пошматовану сумку: як уникнути подібних випадків

Мандрівник не очікував, що в аеропорту він отримає лише частину своєї сумки без багажу.

3 вересня 2023, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Турист, який летів літаком зі Сполучених Штатів через Париж до Афін був шокований, коли побачив свою сумку на стрічці багажу. Виявилось, що багаж американця був повністю роздертий. Такий випадок може статись з кожним, тому слід бути обережним під час подорожей.

Замість свого багажу турист в аеропорту отримав пошматовану сумку: як уникнути подібних випадків

Туристу в аеропорту видали розірвану сумку. Фото з відкритих джерел

Мандрівник скористався рейсом компанії Air France та прилетів до Афін, де на стрічці багажу помітив свою сумку, яка мала неналежний вигляд. Турист сфотографував свій понівечений багаж та виклав зображення на платформі Reddit підписавши: "спосіб, у який Delta/AirFrance повернули мій зареєстрований багаж. Усе пропало".

Від багажу залишилась лише ручка, частина сумки та багажна бирка на якій видно, що чоловік був на рейсі Air France № AF1232 з Парижа до Афін. Турист розповів, що він залишився за 10 тис. км від дому лише з однією парою білизни на 30 днів.

Замість свого багажу турист в аеропорту отримав пошматовану сумку: як уникнути подібних випадків - фото 2

Згодом стало відомо, що мандрівник отримає компенсацію за Монреальською конвенцією. Йому потрібно буде згадати перелік вмісту сумки і компанія поверне частину коштів через деякий час. Наразі невідомо, яка це буде сума відшкодувань.

На платформі Reddit один з працівників аеропорту дав пораду для туристів на майбутнє щодо багажу.

"На захист Air France варто відзначити, що конвеєрна стрічка в аеропорту є проблемою, і ремені, що звисають з сумки, також зачіпаються. Це трапляється частіше, ніж ми думаємо", — повідомив працівник аеропорту.

Тому, якщо ви під час подорожі здаєте багаж (спортивна сумка, рюкзак), закріпіть усі предмети, які може потягнути конвеєр.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що турист оригінально помстився готелю, який відмовився повернути йому гроші.

Також "Коментарі" писали про мандрівника, який мав валізу більшу ніж рекомендовано для польоту. Те, що він зробив здивувало оточуючих, які зняли все на відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини