Головна Новини Дозвілля подорожі Турист мав валізу більшу ніж рекомендовано для польоту: те, що він зробив здивувало
commentss НОВИНИ Всі новини

Турист мав валізу більшу ніж рекомендовано для польоту: те, що він зробив здивувало

Мандрівник вирішив не платити за габаритний багаж тому неочікуваним способом зменшив свою валізу.

23 серпня 2023, 18:10 comments1540
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Пасажири, які чекали на свій рейс з аеропорту Майорки здивувались туристу, який ламав власну валізу. Причиною такого рішення були розміри валізи, які не відповідали нормам авіаційної компанії, а їх перевищення потребує сплати додаткових коштів.

Турист мав валізу більшу ніж рекомендовано для польоту: те, що він зробив здивувало

Турист розтрощив свою валізу в аеропорту, щоб не платити за багаж

Компанія EasyJet дозволяє всім пасажирам безкоштовно взяти на борт одну одиницю ручної поклажі, але вона повинна бути не більшою ніж 45x36x20 см та має поміститися під сидінням у літаку. За окрему плату пасажири можуть додати до свого бронювання велику ручну поклажу, яку розміщують у верхньому відділенні.

На відео з аеропорту Майорки, можна помітити туриста, який намагається вмістити свій багаж у вимірювальну рамку ручної поклажі авіалінії EasyJet. Роздратований пасажир відриває колеса та деякі частини корпусу валізи, які виходять за встановлені рамки.

Ця сцена приголомшила інших пасажирів аеропорту, а Кімберлі Стенден, яка чекала на свій літак зняла відео. 29-річна дівчина розповіла, що розчарований чоловік витратив близько 15 хвилин, аби зменшити свою валізу. 

"Я змогла зняти тільки кінець, але перед цим він вдарив валізу ногою, кинув її на підлогу, і шум пронісся по всьому аеропорту. Через 15 хвилин усі були дуже задоволені, що йому вдалося помістити сумку в маленьку кабінку", — розповіла Кімберлі Стенден.

З моменту публікації на сторінці Стенден в TikTok, відео отримало понад 650 тис. переглядів. Деякі співчували діям пасажира, який намагався уникнути додаткових витрат на багаж, інші були шоковані тим, скільки часу він доклав, щоб не сплачувати невелику суму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що літак з пасажирами летів з Італії до Лондона, однак потрапив в Африку. Авіакомпанія надала несподіване пояснення.

Також "Коментарі" писали про казкове місто у Туреччині з сотнями будинків-замків, у якому ніхто не хоче жити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини