Головна Новини Дозвілля подорожі Турист оригінально помстився готелю, який відмовився повернути йому гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Турист оригінально помстився готелю, який відмовився повернути йому гроші

Адміністрація заявила, що не буде заселити туриста, який заплатив за готель. Мандрівник знайшов спосіб повернути гроші.

2 серпня 2023, 16:35 comments114158
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський мандрівник з'явився в готелі, за який він уже заплатив. На рецепції він дізнався, що не може заселитися через проблеми з посвідченням. Турист вирішив, що він правий, і помстився готелю.

Турист оригінально помстився готелю, який відмовився повернути йому гроші

Турист помстився готелю, який відмовився повернути йому гроші

Мандрівник нещодавно продовжив своє водійське посвідчення, тож мав лише тимчасову паперову версію документа. Чоловік подорожував всередині країни і не збирався використовувати літаки, тому був певен, що паспорт не потрібен, а тимчасового посвідчення водія буде достатньо.

Однак у готелі, де він мав зупинитись, йому відмовили в поселенні. Причиною такого рішення стала відсутність паспорта. Тоді мандрівник показав прострочене посвідчення водія і кредитну картку на своє ім’я. Рецепцію це не переконало, а працівники готелю відмовились повернути гроші за попередньо оплачений номер.

Чоловік заселився в іншому місці, а наступного дня вирішив помститись готелю. Мандрівник у магазині придбав дошку та маркер і написав: чи є в цьому готелі постільні клопи?. З таким написом ображений турист стояв перед готелем. Як виявилось це почало відлякувати інших туристів, які планували заселитись в готель.

Через 15 хвилин працівник готелю намагався позбутись мандрівника і викликав поліцію. Однак правоохоронці заявили, що мандрівник не порушує закону. Через годину до туриста підійшов поліцейський і видав йому чек з готелю. Мандрівникові повернули майже всю суму, яку він заплатив за перебування у готелі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лоукостер Ryanair готовий запустити авіарейси з трьох українських міст до кінця року.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини