Головна Новини Дозвілля подорожі Туристка замовила страву з краба в ресторані: вона не очікувала отримати такий рахунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристка замовила страву з краба в ресторані: вона не очікувала отримати такий рахунок

Туристка з Японії викликала поліцію, через рахунок, який їй видав ресторан за популярну страву з краба.

27 вересня 2023, 17:57 comments1876
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Японська туристка Джунко Шінба зі своєю екскурсійною групою перебували в Сінгапурі, де відвідала заклад Seafood Paradise. Туристка втратила дар мови через курйозний випадок, коли отримала рахунок у 680 доларів за краба. Жінка викликала поліцію і заявила, що її не повідомили про вартість страви.

Туристка замовила страву з краба в ресторані: вона не очікувала отримати такий рахунок

Туристка замовила аляскинський королівський краб. Фото з відкритих джерел

Шінба розповіла, що в сінгапурському ресторані офіціант порадив їй замовити фірмову страву з аляскинського королівського краба з перцем чилі. За словами японської туристки офіціант заявив, що страва буде коштувати 20 доларів, однак не пояснив, що це ціна за 100 грамів. Таким чином жінка вважає, що її не поінформували про загальну вагу краба перед приготуванням, яка становила майже 3,5 кг. Таким чином у рахунку група туристів отримала ціну 680 доларів за страву.

"Ми всі втратили дар мови, знаючи, що одна вечеря на чотирьох дорослих коштує стільки. Ніхто з нас не був поінформований про те, що цілий краб буде приготовлений тільки для нас, тому що в деяких інших ресторанах крабів подають частково", — розповіла туристка.

Шокована сумою в рахунку японка викликала поліцію. Після скандалу ресторан Seafood Paradise погодився дати знижку для туристки в 80 доларів. Однак Джунко Шінба зв’язалась з Радою туризму Сінгапуру щодо інциденту та поскаржилась на Seafood Paradise.

Згодом сінгапурський заклад опублікував відео у якому було видно, як офіціант повідомляє туристів, що в меню вказана ціна за 100 грамів.

"Щоб запобігти будь-яким непорозумінням, персонал навіть приніс на стіл цілого аляскинського королівського краба перед приготуванням", — повідомили представники ресторану.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що європейська країна вирішила платити туристам гроші за її відвідування.

Також "Коментарі" писали про мандрівника, який не очікувано отримав пошматований багаж в аеропорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини