Головна Новини Дозвілля подорожі Європейська країна оголосила, що буде платити гроші туристам
commentss НОВИНИ Всі новини

Європейська країна оголосила, що буде платити гроші туристам

Популярна туристична країна вирішила платити туристам гроші за її відвідування.

27 вересня 2023, 10:55 comments1192
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Влада Мальти вирішила додатково заохочувати туристів до відвідування. Усі мандрівники, які обрати цю острівну країну як пункт своєї подорожі, зможуть скористатися бонусом на відпочинок. Потрібно виконати всього три умови.

Європейська країна оголосила, що буде платити гроші туристам

Мальта платитиме гроші туристам. Фото з відкритих джерел

Мальта – це популярна туристична країна, яка приймає багато мандрівників з усіх куточків світу. Пік сезону в країні зазвичай припадає на теплі літні місяці, однак в осінньо-зимовий період ситуація інша. Тому влада Мальти створила туристичну програму, яка б привабила мандрівників та посилила розвиток місцевої економіки.

Мальта оголосила, що платитиме 300 євро кожному туристу, який вирішить приїхати в країну. Програма має часові рамки з 15 жовтня по 15 березня та три основні умови для мандрівників: туристи повинні проживати на острові Гоцо, відвідати один зі 140 закладів Мальти та бути в країні не менше 10 днів.

Гоцо – це другий за величиною острів Мальтійського архіпелагу. Площа острова сягає 67 кв. км, тому туристи під час подорожі можуть досліджувати Гоцо пішки.

Це не вперше, коли Мальта платить туристам за відвідування країни. У 2021 році острівна країна створила програму, яка надавала гроші мандрівникам, що забронювали готель на Мальті щонайменше на три дні. Таким чином влада Мальти боролась зі зменшенням туристів через пандемію коронавірусу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 10 цікавих фактів про Норвегію, які вас здивують.

Також "Коментарі" писали, що замість свого багажу турист в аеропорту отримав пошматовану сумку. Працівник авіакомпанії пояснив, як уникнути подібних випадків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини