Головна Новини Дозвілля подорожі Туристка замовила коктейль у барі: вона була шокована, коли побачила рахунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристка замовила коктейль у барі: вона була шокована, коли побачила рахунок

Курйозний випадок стався з туристами, які прилетіли до Англії та вирішили випити коктейль. Їх здивував рахунок у барі за один алкогольний напій.

21 листопада 2023, 18:05 comments1880
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ірландська туристка Лінсі Беннетт і її чоловік були неабияк здивовані, коли бармен назвав їм ціну коктейлю, який вони замовили в готелі в Англії. Жінка думала, що їй доведеться заплатити близько 20 фунтів стерлінгів, але рахунок виявився майже в 100 разів більшим.

Туристка замовила коктейль у барі: вона була шокована, коли побачила рахунок

Туристка була шокована, коли побачила рахунок за коктейль. Фото з відкритих джерел

У відпустці деякі люди не звертають уваги на ціни в меню, через це вони можуть потрапити в курйозний випадок. Така історія сталась з парою з Північної Ірландії, яка поїхала на відпочинок в один з англійських п’ятизіркових готелів. 

Після поселення Лінсі і її чоловік зайшли в бар місцевого готелю. Ірландка, яка зазвичай замовляла шампанське вирішила спробувати коктейль з назвою 1890. Лінсі здалось, що його ціна була 18,90 фунтів (850 грн). Туристка запідозрила щось неладне, коли побачила, як бармен готує коктейль, однак не стала його зупиняти. Бармен у коктейль налив елітне шампанське Cristal, віскі тридцятирічної витримки, і все це прикрасив їстівним золотом.

Разом з напоєм Лінсі отримала рахунок і була шокована вартістю коктейлю. Виявилося, що в ціні немає коми, а напій коштує насправді 1890 фунтів (84,6 тис. грн). Коли ірландська туристка показала чек чоловіку, він швидко покинув бар.

Шокована Лінсі Беннетт спробувала пояснити свою помилку. Туристка заявила, що в меню було написано 18 пробіл 90, тому вона подумала, що коктейль коштує 18,90. На ситуацію відреагував персонал готелю, який поставився з розумінням до туристки. Керівник готелю погодився не брати грошей з жінки та відпустив її до номера. 

Через п’ять днів Лінсі знову наважилась зайти до бару, де зустріла менеджера, однак не побачила бармена. Менеджер з серйозним обличчям сказав Лінсі, що звільнив бармена, але потім пояснив, що пожартував.

"Ми не звільнили його, але ми провели йому навчання, тому що це траплялося раніше. Йому сказали, що кожен, хто замовляє цей коктейль, повинен знати, що він коштує 1890 фунтів", — розповіла Лінсі Беннетт.

Щоб не потрапити під час подорожі в такий курйозний випадок варто дивитись уважно в меню, або перепитати офіціанта чи бармена про вартість страви або напою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про туристку, яка замовила страву з краба в ресторані і була здивована сумою в рахунку.

Також "Коментарі" писали про курйозний випадок, коли чоловік замовив у ресторані гранатовий сік, а через кілька хвилин його на землю повалила поліція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини