Головна Новини Дозвілля подорожі Чоловік замовив у ресторані гранатовий сік: через кілька хвилин його на землю повалила поліція
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік замовив у ресторані гранатовий сік: через кілька хвилин його на землю повалила поліція

Курйозний випадок стався з російськомовним туристом у Португалії, якого схопила поліція.

31 жовтня 2023, 15:55 comments10228
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вкрай неприємна історія сталася з іноземним туристом у Португалії. Мешканець Азербайджану з ізраїльським паспортом за допомогою перекладача намагався пояснити офіціанту, що хоче замовити гранатовий сік. Однак ця спроба для туриста закінчилась катастрофою.

Чоловік замовив у ресторані гранатовий сік: через кілька хвилин його на землю повалила поліція

У Португалії чоловіка заарештувала поліція через курйозний випадок. Фото: Correio da Manhã

Замість напою програма написала слово граната. Не зовсім зрозуміло, чому додаток, який здійснював переклад помилився, адже в португальській мові є слово romã на позначення фрукта гранат, тоді як гаранта буде granada. Можливо, турист натиснув не там, чи додаток не все правильно зрозумів. У будь-якому разі офіціант відчув загрозу та викликав поліцію.

"Коли я побачив повідомлення на смартфоні, я подумав, що у цього чоловіка є граната і він погрожує мені", — розповів пізніше працівник ресторану.

Офіціант зі зрозумілих причин не приніс гранатового соку туристу, а замість цього викликав поліцію, яка схопила туриста, поклала його на землю лицем та одягнула наручники. Російськомовний турист, який не говорив португальською нічого не міг пояснити, а його слова ніхто з працівників поліції не розумів. Його спочатку доставили у відділок поліція, а потім провели обшук готельного номера, де він зупинився. Зрештою після допитів туриста відпустили.

Слід зазначити, що поліція невипадково приділяє цій події особливу увагу. Після початку конфлікту на Близькому Сході та теракту в Бельгії, під час якого загинули шведські вболівальники, рівень терористичної загрози в Португалії підвищився. Тому місцеві правоохоронні органи реагують на будь-яку підозрілу ситуацію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що тайський монах загадковим чином приборкав п'яного російського туриста.

Також "Коментарі" писали про туристку з Японії, яка викликала поліцію, через рахунок у ресторані за популярну страву з краба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 жовтня 2023, 16:24

З ізраїльським паспортом? Всі починають розуміти де справжні терористи могильники народів: палестинського українського.


Новини