Головна Новини Дозвілля подорожі Літак з пасажирами летів з Італії до Лондона, однак потрапив в Африку: несподіване пояснення
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак з пасажирами летів з Італії до Лондона, однак потрапив в Африку: несподіване пояснення

Популярний туроператор змусив пасажирів летіти до Африки замість запланованого маршруту до Лондона.

10 серпня 2023, 17:50 comments1616
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Пасажири туроператора TUI мали запланований рейс з італійського міста Терме до англійського Лондона, однак вони здійснили несподіване перенаправлення до Африки. У компанії знайшли неочікуване пояснення такого рішення.

Літак з пасажирами летів з Італії до Лондона, однак потрапив в Африку: несподіване пояснення

Літак компанії TUI. Фото з відкритих джерел

Замість того, щоб летіти на північ, літак зі 189-ма пасажирами включно з маленькими дітьми попрямував на південь та невдовзі приземлився в Тунісі. Виявилось, що літак здійснив незапланований переліт до Африки для доставки обладнання для іншого літака, який зазнав технічних несправностей.

Літак, який мав прямувати до Лондона понад годину простояв на злітно-посадковій смузі в Тунісі, поки він дозаправлявся і авіакомпанія доставляла необхідну деталь для іншого літака. Згодом пасажирський літак все ж вилетів до Лондона, однак прибув у столицю Англії з чотиригодинною затримкою.

Літак з пасажирами летів з Італії до Лондона, однак потрапив в Африку: несподіване пояснення - фото 2

Рейс літака з італійського міста Терме до Лондона пройшов через Туніс. Фото: Google Maps, Insider

Виявляється, що туроператор має право на власний розсуд здійснювати перенаправлення, якщо воно розв'язує технічні проблеми.

"Ми хотіли б ще раз перепросити за будь-які спричинені незручності та подякувати клієнтам за терпіння та розуміння. Усі клієнти отримали безкоштовний напій на борту як жест доброї волі, і всі матимуть право вимагати компенсацію за затримку рейсу", — заявив представник компанії TUI.

Згідно з правилами ЄС пасажири мають право вимагати від компанії компенсацію у 400 євро, якщо їх літак затримався на три години або більше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри війну українська авіакомпанія заявила про готовність відновити польоти з одного міста України.

Також "Коментарі" писали про витівку української пенсіонерки, через яку здійснили евакуацію аеропорту у Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини