Головна Новини Дозвілля подорожі Стюардеса назвала країни з найгіршими та найкращими пасажирами
commentss НОВИНИ Всі новини

Стюардеса назвала країни з найгіршими та найкращими пасажирами

Бортпровідниця однієї з найбільших авіакомпаній розповіла про найкращих та найгірших пасажирів. Таке спостереження стюардеса зробила за десять років роботи.

7 грудня 2023, 17:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Стюардеса розповіла про найкращих пасажирів на борту та їх звички. За словами бортпровідниці позитивно виділяються три національності. Однак стюардеса вказала на одну країну, з якої пасажири виявились найгіршими.

Стюардеса назвала країни з найгіршими та найкращими пасажирами

Стюардеса розповіла про найкращих та найгірших пасажирів. Фото з відкритих джерел

Стюардеса з десятирічним стажем поділилась у колонці The Sun своїми спостереженнями за пасажирами з різних країн під час польотів. Бортпровідниця зауважила, що хоч вона сильно узагальнює, однак найкращими пасажирами за національною ознакою є американці, німці та люди зі Східної Азії.

За її словами ці пасажири цінують те, що робить персонал на літаку, уважно слухають та розуміють, що екіпаж присутній для їх турботи та безпеки. Стюардеса розповідає, що американці найщедріші. Вони інколи дарують подарунки та можуть лишити чайові. Німці доброзичливі та найменш схильні до "вечірок" на борту літака. Тоді як пасажири зі Східної Азії найбільш сонливі – вони люблять вимкнути світло, вкритись ковдрами та дрімати під час польоту.

Крім того, стюардеса назвала найбільш поганих пасажирів. Виявилось, що за її досвідом погана нація на борту літака — це англійці. Бортпровідниця пояснює, що англійці перед польотом часто вживають алкоголь. Хоч це зазвичай непогано та допомагає зняти стрес і швидше заснути, однак вони часто влаштовують скандали на п’яну голову.

Цікаво, що інша стюардеса Крістіна Галвідіте, яка має стаж шість років, також назвала британців поганими пасажирами на борту літака через їх звичку бути напідпитку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стюардеса назвала три речі, які ненавидить у поведінці пасажирів.

Також "Коментарі" писали про пенсіонерку, яку в Австралії оштрафували на 80 тис. за бутерброд в аеропорту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини