Головна Новини Дозвілля подорожі Стюардеса назвала три речі, які ненавидить у поведінці пасажирів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стюардеса назвала три речі, які ненавидить у поведінці пасажирів

Бортпровідниця розповіла про три речі, які її найбільше дратують у поведінці пасажирів під час польотів у літаку.

23 листопада 2023, 17:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Тривалі подорожі часто пов’язані зі стресом, обмеженим простором у літаку, певною невизначеністю та браком часу. Ці фактори можуть часто впливають на поведінку пасажирів щодо екіпажу. Стюардеса назвала на три речі, які вона ненавидить у поведінці пасажирів.

Стюардеса назвала три речі, які ненавидить у поведінці пасажирів

Стюардеса назвала три речі, які ненавидить у поведінці пасажирів. Фото з відкритих джерел

30-річнійній бортпровідниці у соціальній мережі Reddit поставили кілька питань. Одне з них стосувалось набридливих речей, які пасажири роблять під час польоту у літаку. Якби ви могли магічним чином змусити пасажирів припинити робити три речі в літаку, що б це було?

Стюардеса сказала перше, що вона б змінила, це аби пасажири в літаку перестали знімати взуття, ходити по літаку в шкарпетках чи босоніж. За її словами це огидно, а такі речі неприйнятно робити в громадському місці.

Ще одна поведінка пасажирів, яка дратує стюардесу виявилось тим, що туристи часто забагато діляться своїми проблемами з екіпажем. Як приклад вона пригадала один пікантний випадок.

"Припиніть давати нам забагато інформації. Нещодавно я почула від пасажира: можна в туалет? У мене діарея", — говорить стюардеса та просить бути стриманішими до екіпажу.

Третім пунктом бортпровідниця закликала поважати приватне життя, як членів екіпажу, так і інших пасажирів у літаку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мандрівники назвали найгірші країни, які відвідували у житті. У список потрапила Росія, Білорусь та інші країни.

Також "Коментарі" писали про 12 речей, які найбільше дратують пасажирів під час польотів в літаку. Виявилось, що дитячий плач опинився на 10 позиції у рейтингу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини