Головна Новини Дозвілля подорожі Пенсіонерку оштрафували на 80 тис. за бутерброд в аеропорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенсіонерку оштрафували на 80 тис. за бутерброд в аеропорту

Під час подорожі до Австралії туристку оштрафували на велику суму через бутерброд з куркою.

26 листопада 2023, 22:30 comments1018
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Влада Австралії оштрафувала туристку на 3300 австралійських доларів (близько 80 тис. гривень) за бутерброд з куркою, який вона взяла на літак і приземлилась з ним у місцевому аеропорту. Це вже не вперше в Австралії стається такий курйозний випадок, що туристів штрафують за бутерброд.

Пенсіонерку оштрафували на 80 тис. за бутерброд в аеропорту

Туристку оштрафували на 80 тис. за бутерброд. Фото з відкритих джерел

77-річна пенсіонерка Джун Армстронг з Нової Зеландії полетіла відвідати свою сім'ю в Австралії. Перед від'їздом жінка купила бутерброд з куркою, однак не з’їла його та поклала в сумку. Після прибуття в Брисбен працівники аеропорту перевірили речі пенсіонерки та виявили порушення – бутерброд. Попри каяття, сльози та пропозицію викинути бутерброд, вона була оштрафована на 3300 австралійських доларів.

Як виявилось, в Австралії діють суворі правила біозахисту щодо охорони місцевої флори і фауни від чужорідних видів і хвороб. Тому ввезення харчових продуктів, особливо свіжих, таких як м’ясо та фрукти, без попередньої згоди вважається злочином.

Пенсіонерка та її чоловік, які жили на скромні заощадження не мали стільки коштів, аби заплатити штраф, тому планували продати свій автомобіль. Однак анонімний бізнесмен з Нової Зеландії відреагував на ситуацію та сплатив штраф за пенсіонерку. 

Цікаво, що це не вперше стається такий курйозний випадок в Австралії. Минулого року 19-річна туристка припустилась подібної помилки, коли привезла до Австралії сендвіч з куркою. Їй довелось заплатити штраф у 2664 австралійських доларів (близько 63 тис. гривень).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловік замовив у ресторані гранатовий сік, але через кілька хвилин його на землю повалила поліція.

Також "Коментарі" писали, що туристка замовила коктейль у барі. Вона була шокована, коли побачила рахунок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини