Головна Новини Дозвілля подорожі Популярна травел-блогерка стала жертвою групового зґвалтування в Індії
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна травел-блогерка стала жертвою групового зґвалтування в Індії

В Індії семеро чоловіків зґвалтували туристку з Іспанії. Вони також побили та пограбували її чоловіка. Пара виявилась популярними мандрівниками, що подорожують по світу на мотоциклах.

4 березня 2024, 11:57 comments2115
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Іспанська мандрівниця Фернанда та її чоловік Вісенте подорожують навколо світу на мотоциклах. У лютому маршрут пари мандрівників проходив через Індію, де жінка стала жертвою групового зґвалтування. Виявилось, що іспанську травел-блогерку зґвалтували і побили семеро чоловіків, які пробралися в намет, де вона спала.

Популярна травел-блогерка стала жертвою групового зґвалтування в Індії

Іспанська туристка Фернанда та її чоловік Вісенте. Фото з відкритих джерел

Іспанські мандрівники Вінсенте та Фернанда за п’ять років перетнули на мотоциклах понад 60 країн, а на їх акаунт в Instagram Vuelta Al Munde En Moto підписано 250 тис. людей. Однак подорож по Індії для них склалась трагічним випадком.

30-річну Фернанду зґвалтували та побили семеро чоловіків. Також дісталось і її чоловіку Вісенте. Про це вони розповіли у своїх соціальних мережах.

На відео, опублікованому 1 березня, пара мандрівників з синцями та набряками на обличчі розповіли, що на них напали під час їх подорожі з Індії в напрямку Непалу. Пара поставила намет у відлюдному місці біля місцевого ринку. Коли Фернанда і Вісенте заснули, кілька молодих людей пробралися в намет, напали та зґвалтували жінку.

"Вони побили нас. Вони приставили ніж до мого горла і сказали, що збираються вбити мене. Фернанда була зґвалтована сімома чоловіками", — розповів Вісенте.

Інцидент з побиттям, пограбуванням та груповим зґвалтуванням підтвердила місцева поліція. У цій справі вдалось затримати трьох підозрюваних. Іспанська туристка та її чоловік перебувають в індійській лікарні, де отримують необхідну медичну допомогу.

Інцидент зі зґвалтуванням іспанської туристки опублікувала журналістка Анна Слатц в соціальній мережі X. З моменту публікації відео переглянули більше понад 500 тис. разів і викликало сотні шокованих і обурених коментарів. Багато користувачів розповіли про свій негативний досвід перебування в Індії.

"Я провела 6 тижнів в Індії (мало бути 3 місяці) майже 15 років тому. Мені був 21 рік, я подорожувала сама, і це було, чесно кажучи, найгірше місце на землі, де я була. Дикі тварини мають більше самоконтролю, ніж індійські люди. Цілий день, кожен день мене сексуально домагалися. Я б ніколи не повернулася", — коментує ситуацію з груповим зґвалтуванням в Індії одна з туристок

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що туристка потрапила у в’язницю в Єгипті. Від цього ніхто не застрахований в африканській країні.

Також "Коментарі" писали, що популярна туристична країна скасовує візи для громадян РФ. У росіян залишилось два тижні, щоб покинути територію країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини