Головна Новини Дозвілля подорожі Туристка потрапила у в’язницю в Єгипті: це може статись з кожним
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристка потрапила у в’язницю в Єгипті: це може статись з кожним

Звичайний відпочинок у Єгипті перетворився на справжній жах для французької туристки, яку посадили в камеру за статуетку.

13 лютого 2024, 17:55 comments2848
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Французька туристка, на ім'я Наталі після відпочинку в Єгипті планувала повернутись додому, однак була арештована в аеропорті Луксора через невелику статуетку, яку жінка купила на згадку про подорож до країни пірамід. Місцева поліція звинуватила жінку у зберіганні та торгівлі старожитностями.

Туристка потрапила у в’язницю в Єгипті: це може статись з кожним

У Єгипті арештували туристку за куплену статуетку. Фото з відкритих джерел

Після 10 днів відпочинку в Єгипті французька туристка мала летіти додому. Однак в аеропорту місцеві співробітники митниці за допомогою рентгену помітили щось незвичне у валізах 56-річної жінки. Це була невелика статуетка, яку митники класифікували як старожитність віком 4,5 тис. років.

Жінка пояснила, що вона купила фігурку персонажа з набедреною пов’язкою, який сидить і тримає руки на колінах за 250 євро у місцевому готелі. Пояснення туристки не переконали митників, які викликали поліцію. Призначений судом адвокат повідомив Наталі, що її визнали винною та взяли під варту. Жінку відправили на кілька днів у 10-метрову камеру з 40 іншими заарештованими.

Через два дні туристка постала перед новим судом, у якому викликали галериста, який продав їй статуетку, щоб той пояснив, що фігурка є копією. Попри те, що суддя зупинив провадження Наталі не звільнили з камери. Лише після втручання французького посла туристка повернулась до Парижа.

Тепер жінка отримала довічну заборону на в’їзд до Єгипту. Попри це 56-річна Наталі не планує на цьому зупинятись, а вимагатиме від Єгипту зняття заборони та офіційного визнання закриття справи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про країни, у які їздили відпочивати українські туристи у 2023.

Також "Коментарі" писали про митника єгипетського аеропорту, який помітив незвичну поведінку пасажира. Він не очікував виявити такий багаж у туриста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини