Головна Новини Дозвілля подорожі Ніколи не пийте це в літаку: стюардеса зробила попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніколи не пийте це в літаку: стюардеса зробила попередження

Бортпровідниця дала корисні поради, що можна та чого не можна пити в літаку.

14 травня 2024, 15:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишня стюардеса Кет Каламані розкриває у соціальних мережах секрети авіакомпаній та дає поради пасажирам. Цього разу ексбортпровідниця розповіла про те, яких напоїв слід уникати на борту літака. На першому місці в її списку несподівано опинилась звичайна вода.

Ніколи не пийте це в літаку: стюардеса зробила попередження

Стюардеса дала корисні поради щодо напоїв у літаку. Фото з відкритих джерел

Запис колишньої співробітниці авіакомпанії Кет Каламані у TikTok набрав понад п’ять мільйонів переглядів. У відео Каламані порушила суперечливе питання та застерегла від пиття води під час польоту. Крім того, ексстюардеса має свої застереження щодо кави та чаю.

За словами бортпровідниці резервуари для води в літаку ніколи не очищають, тому вода в літаку може бути забруднена та небезпечна. Каламані стверджує, що вона та її колеги у літаку майже ніколи не п’ють воду, каву та чай.

Попри те, що вода в каву та чай потрапляє кип’ячена, за словами стюардеси, кавомашини ніколи не чистять ретельно. Це відбувається лише у випадках, коли вони потребують ремонту. Крім того, зазвичай ці прилади знаходяться поруч з туалетами.

Натомість Кет Каламані пропонує пасажирам на борту літака пити лише воду та інші напої, які подаються в банках або закритих пляшках.

У коментарях до відео деякі бортпровідники погодились з тим, що вода в літаках може бути брудна. Проте інші стюардеси розкритикували колишню співробітницю авіакомпанії та вказали, що вони миють резервуари з водою та ретельно очищають кавові машини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стюардеса назвала три речі, які вона ненавидить у поведінці пасажирів на борту літака.

Також "Коментарі" писали про п'яного російського туриста, який сокирою розніс ресторан на Балі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини