Головна Новини Дозвілля подорожі П’яний російський турист сокирою двічі розніс ресторан на Балі: його швидко покарали
commentss НОВИНИ Всі новини

П’яний російський турист сокирою двічі розніс ресторан на Балі: його швидко покарали

Влада Балі покарала російського туриста депортацією з країни після того, як він пошкодив майно місцевого ресторану.

7 травня 2024, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський турист Володимир Колесов на початку березня з сокирою в руках прийшов до ресторану Capri Bali в елітному районі острова Балі. Першого разу громадянину Росії вдалось втекти, однак він прийшов у ресторан для повторного нападу та був затриманий місцевою поліцією.

П’яний російський турист сокирою двічі розніс ресторан на Балі: його швидко покарали

Російський турист розтрощив ресторан на Балі. Фото з відкритих джерел

Власник ресторану Capri Bali помітив на камерах, як його заклад трощить росіянин та викликав поліцію. Правоохоронні органи, які приїхали на виклик не змогли спіймати зловмисника. Однак, російський турист прийшов у ресторан через кілька днів знову та почав трощити вітрину, сходи та меблі закладу після чого був затриманий поліцією.

Як виявилось, російський турист пошкодив майно на суму близько 10 мільйонів індонезійських рупій (25 тис. гривень). Поліція з’ясувала, що причиною неадекватної поведінки затриманого громадянина Росії Володимира Колесова став розрив стосунків з місцевою жителькою, а також надмірне вживання алкоголю.

Також виявилося, що у злочинця закінчився термін дії візи. 40-річний росіянин приїхав на Балі перед пандемією коронавірусу. А після російського вторгнення громадянин РФ вирішив остаточно не повертатися додому. Деякий час він жив на віллі друга, але більшу частину часу проводив на острові в дешевих гестхаусах або орендованих апартаментах. 

Після інциденту в ресторані російський турист був покараний депортацією з Балі в Росію, куди він не хотів їхати. Згідно з індонезійським законодавством, у разі прострочення візи з необґрунтованої причини квиток додому купується за гроші туриста, але через відсутність грошей за чоловіка заплатив його друг. Крім того, росіянин потрапив у "чорний список" міграційної служби, що практично виключає його повернення на Балі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що акула на Мальдівах напала на російського туриста.

Також "Коментарі" писали про тайського монаха, який приборкав п'яного російського туриста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини