Головна Новини Дозвілля подорожі Названа авіакомпанія, яка відповідальна за найбільшу кількість загубленого багажу
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа авіакомпанія, яка відповідальна за найбільшу кількість загубленого багажу

Популярна авіакомпанія очолила рейтинг перевізників, які найчастіше втрачають багаж пасажирів.

16 жовтня 2023, 10:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Управління цивільної авіації Великобританії опублікувало важливий для кожного пасажира рейтинг – у списку вказані авіакомпанії, які найчастіше втрачають зареєстрований багаж. Виявилось, що лідирує у списку популярний лоукостер Ryanair, однак представники авіакомпанії заперечують результат.

Названа авіакомпанія, яка відповідальна за найбільшу кількість загубленого багажу

Авіакомпанія Ryanair губить найбільшу кількість багажу. Фото з відкритих джерел

Управління цивільної авіації розглянуло випадки втрати багажу під час авіаперельотів між 2018 та 2022 роками. Виявилось, що за цей час було зареєстровано понад 1500 втрат багажу. Обробивши дані британські аналітики назвали авіакомпанію, яка найчастіше губить речі туристів.

На вершині рейтингу опинився популярний лоукостер Ryanair, який відповідальний за 12% від загальних втрат сумок. На такий результат миттєво відреагували представники авіакомпанії Ryanair, які не погодились з результатом.

"Ці цифри не враховують кількість пасажирів, перевезених кожною авіакомпанією. Ryanair перевозить понад 52 мільйони пасажирів щорічно до та з Великобританії. Компанія має найменшу кількість втрачених сумок – 1 загублений багаж на 10 тис. пасажирів", — заявив представник Ryanair.

Наступні місця зайняли найбільші іспанські авіакомпанії Iberia і Vueling Airlines. У п'ятірку також увійшли Royal Air Maroc і Qatar Airways.

Експерти з авіаперельотів дали поради, що робити у разі втрати багажу. За їх словами потрібно перед поїздкою сфотографувати вміст багажу та запаковану валізу. Таким чином легше буде повернути втрачені речі, або їх вартість. Якщо багаж було втрачено, потрібно якнайшвидше повідомити про інцидент в аеропорту, щоб перевізник почав пошуки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що турист замість свого багажу в аеропорту отримав пошматовану сумку.

Також "Коментарі" писали про європейську країну, яка оголосила, що буде платити гроші туристам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини