Головна Новини Дозвілля подорожі Найбільший у світі круїзний лайнер вперше вийшов у плавання
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший у світі круїзний лайнер вперше вийшов у плавання

Круїзний лайнер "Ікона морів" вийшов у відкритий океан. Корабель має безліч розваг для своїх пасажирів серед яких басейни, ресторани, бари, аквапарк та ковзанка.

13 липня 2023, 17:55 comments1597
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найбільший у світі круїзний лайнер Icon of the Seas ("Ікона морів") вперше вийшов у відкритий океан. Понад 450 фахівців проводили чотири дні технічних випробувань. На борту лайнера є водоспад, аквапарк, сім басейнів, каток та інші атракції.

Найбільший у світі круїзний лайнер вперше вийшов у плавання

Найбільший у світі круїзний лайнер "Ікона морів". Фото з відкритих джерел

Icon of the Seas, найбільший у світі круїзний лайнер, який будується для компанії  Royal Caribbean International. Лайнер вперше був спущений на воду в грудні 2022 року. Однак тепер компанія оголосила, що гігантський корабель вперше вийшов у відкритий океан для випробувань тільки зараз.

Фахівці провели чотири дні на лайнері "Ікона морів", де перевірили технічні характеристики корабля, від двигунів і корпусу до рівня шуму та вібрацій. Після випробувань корабель повернувся до верфі у Фінляндію, де був побудований. Подальші випробування плануються пізніше цього року. Очікувана дата першого круїзного плавання "Ікони морів" запланована на січень 2024 року. Лайнер впродовж року здійснюватиме семиденні круїзи з американського міста Маямі до Карибського басейну.

Найбільший у світі круїзний лайнер вперше вийшов у плавання - фото 2
Найбільший у світі круїзний лайнер вперше вийшов у плавання - фото 3
Найбільший у світі круїзний лайнер вперше вийшов у плавання - фото 4
Найбільший у світі круїзний лайнер вперше вийшов у плавання - фото 5

Гігантський корабель має довжину 365 метрів та вміщує 7600 гостей, які можуть розміститись у 2805 каютах. Лайнер обладнаний різними атракціями для пасажирів, зокрема на ньому присутній водоспад та найбільший аквапарк, який будь-коли будувався на круїзному кораблі.

"Ікона морів" має сім басейнів, ковзанку, заклади харчування, зокрема 40 ресторанів, барів та нічних клубів. Крім того, на лайнері розмітили мотузковий парк, де гості можуть пройтись на висоті 40 м над океаном.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французький міністр Клеман Бон розповів про українських чиновників працюють над можливістю повністю або частково відкрити повітряний простір для цивільних літаків в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, чому нижня частина корпусу корабля червоного кольору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини