Головна Новини Дозвілля подорожі Краще не притулятись до вікна: бортпровідник дав п’ять важливих порад під час польоту в літаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Краще не притулятись до вікна: бортпровідник дав п’ять важливих порад під час польоту в літаку

Популярний в TikTok бортпровідник Томмі Кімато дав п’ять порад для безпечного польоту в літаку.

16 вересня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Подорожуючи літаком, ми часто не звертаємо уваги на приховані ризики для здоров’я. Бортпровідник, на ім'я Томмі, відомий своїми відео у TikTok, розповів, як мінімізувати ці ризики. Зокрема Томмі пояснює, чому не слід притулятись до вікна.

Краще не притулятись до вікна: бортпровідник дав п’ять важливих порад під час польоту в літаку

Бортпровідник дав поради для безпечного польоту в літаку. Фото з відкритих джерел

Перша порада Томмі стосується місця біля вікна. Хоча багато хто обирає його для комфортного відпочинку під час польоту, Томмі застерігає: спиратися на вікно не варто. Ви ніколи не знаєте, хто раніше контактував з цією поверхнею та наскільки ретельно вона була очищена. Мікроби можуть залишатися на вікнах, створюючи потенційну загрозу для вашого здоров’я. Тому краще уникати прямого контакту з ними.

Ще одна важлива порада — уникати контакту з кнопками змиву в туалеті літака. За словами стюарда, ці кнопки є одними з найнебезпечніших місць на борту з погляду гігієни. Використовуйте серветку або інші речі, які можуть створити бар'єр між вашими руками і кнопкою, щоб уникнути прямого контакту.

Не менш важливо підтримувати рівень води в організмі. Томмі рекомендує пити близько 500 мл води за політ, що допоможе уникнути зневоднення, особливо в умовах низької вологості в салоні літака.

Також варто звернути увагу на свій одяг. Стюард радить уникати шортів під час польоту. Довгі штани створюють додатковий захисний бар’єр між вашою шкірою та можливими джерелами мікробів на борту.

Врешті Томмі наголошує, що екіпаж завжди готовий допомогти пасажирам. Якщо ви відчуваєте себе погано, не слід соромитись звертатися по допомогу, зокрема, просити воду чи ліки в момент коли вас загойдує під час польоту. Дотримання цих простих порад зробить вашу подорож літаком більш безпечною та комфортною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стюардеса показала секретне місце в літаку, куди не пускають пасажирів.

Також "Коментарі" писали, що на Балі натовп місцевих жителів побив російського туриста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини