Головна Новини Дозвілля подорожі На Балі натовп місцевих жителів побив російського туриста
commentss НОВИНИ Всі новини

На Балі натовп місцевих жителів побив російського туриста

В Індонезії затримали російського туриста, який хотів викрасти автомобіль.

15 вересня 2024, 23:00 comments1575
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Несподіваний інцидент стався з російським туристом на Балі в Індонезії. Натовп місцевих жителів напав на росіянина, який перед цим намагався пограбувати таксиста погрожуючи ножем.

На Балі натовп місцевих жителів побив російського туриста

На Балі побили російського туриста. Фото з відкритих джерел

2 вересня на одній з вулиць Балі 39-річний російський турист Міхаіл Кабулов підійшов до однієї з машин і спробував сісти в неї, однак не зміг цього зробити. Росіянин поруч помітив інший транспортний засіб – таксі, у який він сів без проблем.

Російський турист почав погрожувати таксисту розкладним ножем, однак чоловік зміг втекти з машини захопивши з собою ключі. Його крик про допомогу почули місцеві, які швидко зібрались натовпом навколо Кабулова. Вони витягнули його з машини та почали фізичну розправу над російським туристом.

Ситуацію, яка вийшла з-під контролю, змогла зупинити поліція, яка швидко відреагувала на інцидент, затримала Кабулова та доставила його в СІЗО. Росіянин під час допиту не відповідав англійською, тому слідчі викликали перекладача, щоб пояснити обставини конфлікту.

У рамках розслідування у російського туриста взяли кров та інші аналізи для тестування на наркотики та перевірили його правовий статус в Індонезії. Виявилося, що росіянин перебував у країні на підставі 2-річної інвесторської візи, виданої у травні 2023 року. Місцева поліція намагається встановити причини, чому російський турист хотів викрасти автомобіль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Таїланді знайшли тіло мертвого російського туриста у канаві поблизу пляжу.

Також "Коментарі" писали, що поведінка російських туристів зіпсувала відпочинок іноземцям на курорті в Туреччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини