Головна Новини Дозвілля подорожі Авіакатастрофа під час посадки: у літака лопнули одразу чотири шини
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа під час посадки: у літака лопнули одразу чотири шини

Під час приземлення літака лопнули шини на задньому шасі, що призвело до пошкоджень злітно-посадкової смуги.

сьогодні, 10:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

1 жовтня в аеропорту Оріо-аль-Серіо в Бергамо стався інцидент з літаком авіакомпанії Ryanair, який летів з Барселони. Під час посадки у літака лопнули чотири шини на задньому шасі. Попри інцидент, пілот зміг успішно здійснити посадку, а пасажири не постраждали.

Авіакатастрофа під час посадки: у літака лопнули одразу чотири шини

Через пошкодження шасі літак зазнав аварії в Італії. Фото з відкритих джерел

Літак Ryanair приземлявся о 07:55 ранку в Бергамо. Під час посадки у літака лопнули чотири шини задньої частини шасі, в результаті чого він застряг на злітно-посадковій смузі.

Інцидент не призвів до серйозних проблем на борту літака. Як зазначила адміністрація аеропорту, пошкодження не вплинули на посадкові маневри, і ситуація не становила загрози для пасажирів або екіпажу. Проте літак пошкодив злітно-посадкову смугу: постраждала ділянка завдовжки 450 метрів.

Одразу після посадки на місце події прибули рятувальники, які евакуювали 161 пасажира та членів екіпажу. За повідомлення адміністрації аеропорту Оріо-аль-Серіо в Бергамо ніхто з них не отримав травм та не постраждав через інцидент з шасі.

Через пошкодження смуги робота аеропорту тимчасово була ускладнена. Вильоти деяких рейсів затримали, а літаки, що прямували до Бергамо, перенаправили до інших аеропортів. Після завершення евакуації фахівці аеропорту почали відновлювальні ремонтні роботи та мали на меті виправити смуги для зльоту, які були пошкоджені на глибину "приблизно один сантиметр". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що літак екстрено приземлився через мишу в обіді.

Також "Коментарі" писали про бортпровідника, який розповів, чому не слід притулятись до вікна під час польоту літака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини