Головна Новини Дозвілля подорожі Пасажирський літак екстрено приземлився через мишу в обіді
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажирський літак екстрено приземлився через мишу в обіді

Стався курйозний інцидент на борту літака під час якого миша вистрибнула з контейнера з їжею.

сьогодні, 16:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Пасажирський літак Scandinavian Airlines (SAS), який виконував рейс з Осло до Малаги, був змушений здійснити екстрену посадку в Копенгагені через несподівану появу миші на борту. 

Пасажирський літак екстрено приземлився через мишу в обіді

Літак приземлився через мишу на борту. Фото з відкритих джерел

Літак рейсу SAS 4683 перебував у повітряному просторі Німеччини, коли стався курйозний інцидент з мишею на борту. Через небезпеку, яку може створити гризун на борту літака авіакомпанія була змушена здійснити позапланове приземлення у Копенгагену, Данія. Представник компанії підтвердив, що це стандартна процедура, коли на борту виявляється шкідник.

Гризун, ймовірно, опинився на борту літака в одному з обідів пасажирів, що змусило екіпаж перервати політ для забезпечення безпеки. Один із пасажирів у соцмережах зазначив, що миша з'явилася з їжі жінки, яка сиділа поруч із ним.

"Вірте чи ні. Жінка поруч зі мною... відкрила свою їжу, і звідти вискочила миша", — написав один з пасажирів рейсу у Facebook.

Після приземлення в Копенгагені пасажирам запропонували інший рейс до Малаги. Літак було знято з використання для ретельної перевірки, а представник Scandinavian Airlines, Ойстейн Шмідт, зазначив, що такі інциденти трапляються дуже рідко.

Шмідт повідомив, що авіакомпанія запровадить додаткові заходи контролю з постачальниками харчування, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що літак, який вилетів з Нью-Йорка змушений був здійснити екстрену посадку. Виявилось, що на  борту літака, який набрав висоту 10 тис. км бігав кінь.

Також "Коментарі" писали про випадок, коли на борту літака знайшли загадковий напис в туалеті. Після цього пасажирський літак миттєво здійснив аварійне приземлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини