Головна Новини Дозвілля стиль і краса Які кольори будуть головними восени-зимою 2022 року: відповідь Pantone
commentss НОВИНИ Всі новини

Які кольори будуть головними восени-зимою 2022 року: відповідь Pantone

Представники американського інституту Pantone оголосили головні відтінки осені-зими 2022 року, які будуть на піку популярності

16 лютого 2022, 14:25 comments1066
Поділіться публікацією:

Американська компанія Pantone, що є загальновизнаним світовим авторитетом в області кольору, назвала відтінки, які будуть наймоднішими восени-зимою 2022 року.

Які кольори будуть головними восени-зимою 2022 року: відповідь Pantone

Pantone оголосив головні кольори осені-зими 2022 року (фото з відкритих джерел)

Представники інституту опублікували звіт, в якому представили палітру з 10 яскравих кольорів та палітру з 5 класичних та нейтральних відтінків. На їхню думку, в сезоні осінь-зима 2022/2023 будуть найбільш популярні такі відтінки, як оливковий (Martini Olive), темно-синій (Midnight), вогненно-червоний (Lava Falls), яскраво-оранжевий (Orange Tiger), ніжно-рожевий (Nosegay), насичений зелений (Amazon) та інші.

Які кольори будуть головними восени-зимою 2022 року: відповідь Pantone - фото 2

"Кольори на осінь/зиму 2022/2023 протиставляють наші прагнення до спокою та комфорту з енергією, яка підвищує життєві сили, за допомогою низки заспокійливих та відновлюючих кольорів у тандемі з яскравими тонами", — сказала Літрус Айсмен, виконавчий директор Інститу.

Які кольори будуть головними восени-зимою 2022 року: відповідь Pantone - фото 3

Також вона зазначила, що перелічені вище відтінки дозволяють споживачам плавно переміщатися між діапазоном контрастних відтінків, а також спонтанно висловлювати, хто вони й що відчувають у будь-який день.

Нагадаємо, що цього року головним кольором, за прогнозом американського інституту Pantone, буде Very Peri — синій з фіолетово-червоним відтінком. Він яскравий, ефектний та модний. Але із чим його поєднувати, щоб образ був гармонійним?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які три кольори допомагають зробити образ більш модним, стильним та дорогим.

Читайте також, що іміджмейкер Оксана Денисова підказала дівчатам, як за допомогою одягу можна виглядати вище і стрункіше: 5 хитрих прийомів, які варто запам'ятати кожній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини