Головна Новини Дозвілля мода За допомогою яких кольорів в одязі можна зробити образ дорожчим
commentss НОВИНИ Всі новини

За допомогою яких кольорів в одязі можна зробити образ дорожчим

Експерти назвали три кольори, за допомогою яких можна зробити образ дорожчим та стильнішим: з чим їх поєднувати

14 лютого 2022, 12:35 comments1234
Поділіться публікацією:

При виборі речі важливо звертати увагу на всі деталі: якість матеріалу, довжину, крій і, звичайно, колір, тому що з його допомогою можна зробити образ більш стильним і "дорогим". Експерти назвали три кольори, які довгий час залишаються у тренді та допомагають виглядати завжди шикарно.

За допомогою яких кольорів в одязі можна зробити образ дорожчим

Три кольори в одязі, які виглядають дорого (фото з відкритих джерел)

Білий

Цей колір символізує чистоту безневинності, відкритості, романтичності, він освіжає, молодить і надає легкості. Його добре комбінувати з блакитними та сірими відтінками. Урізноманітнити look можна також за допомогою білих аксесуарів, наприклад, сумки або взуття.

Червоний

Цей колір вибирають сміливі жінки, які хочуть привернути увагу та показати свою впевненість. Одягаючи вбрання червоного кольору потрібно бути впевненим у тому, що ваша шкіра, волосся та макіяж — бездоганні! Такий колір добре поєднується із чорним, зеленим, синім, але дивіться, щоб образ був гармонійним.

Темно синій

Цей колір люблять за тиху елегантність, спокій, в оточуючих він часто асоціюється з довірою та ефективністю. Поєднувати його можна з червоним та білим. Можна також пробувати моно-лук, тому що він робить тіло стрункішим і візуально витягує фігуру.

Нагадаємо, що одна з найкультурніше впливових жінок, французький модельєр Габріель Шанель, відома світові як Коко, ввела в моді п'ять відтінків, які досі не втратили своєї актуальності. Що це за кольори?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що якісь кольори варто додати у свій гардероб, якщо хочете привернути увагу чоловіка.

Читайте також, до якого кольору помади подобається чоловікам: вчені дали відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини