Головна Новини Дозвілля мода Як виглядати стрункішою за допомогою одягу: 5 хитрих прийомів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядати стрункішою за допомогою одягу: 5 хитрих прийомів

Іміджмейкер Оксана Денисова підказала дівчатам, як за допомогою одягу можна виглядати вище та стрункіше: 5 хитрих прийомів

7 лютого 2022, 15:30 comments1073
Поділіться публікацією:

Як виглядати стрункішою за допомогою одягу: 5 хитрих прийомів

Як одягатися, щоб виглядати стрункішою (фото з відкритих джерел)

Правильно підібраний одяг допомагає приховати недоліки та піднести фігуру у найвищому світлі. Іміджмейкер Оксана Денісова на своїй сторінці в Instagram розповіла, за допомогою яких способів можна виглядати вище та стрункіше.

Однотонність

Експерт каже, що однотонність верху та низу суттєво "витягує" та візуально робить фігуру стрункішою. І це необов'язково мають бути світлі відтінки, можуть і глибокі насичені кольори.

Взуття та колготки у тон

Будь-яка контрастна горизонталь "ріже" силует. Це стосується як першого пункту (саме тому однотонність робить стрункішим), так і взуття, що контрастує по відтінку з колготками або шкірою ніг. Тому стиліст радить вибирати колготки у тон взуття.

Вузький лаконічний силует

Особливо це корисно для жінок невисокого зросту та розміру 48+. Необов'язково, щоб одяг дуже обтягував, але чим більше об'єму, тим візуально ширше сприймається силует. Це стосується і штанів, і спідниць.

Контрастні вертикалі та принти

Сюди можна віднести подовжений верх одягу, який контрастує з внутрішнім шаром, вертикальний принт на сукні, контрастні вертикальні діагоналі, вирізи тощо.

Висока посадка

Підкреслюйте талію за допомогою вузьких ремінців і вибирайте речі з високою посадкою. Роблячи акцент на талії, ви візуально подовжуєте нижню частину тіла.

Нагадаємо, як взимку виглядати дорого, не витрачаючи багато грошей на одяг.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоб виглядати цієї зими стильно та модно, варто придбати 5 універсальних речей, з якими можна скласти безліч різних образів.

Читайте також, які речі варто додати до свого гардеробу у 2022 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини