Головна Новини Дозвілля стиль і краса Гарно до остраху: Dior випустив посуд до Хеллоуїна (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарно до остраху: Dior випустив посуд до Хеллоуїна (ФОТО)

Французький модний будинок Dior підготувався до найжахливішого свята року - Гелловіну і випустив тематичний посуд

31 жовтня 2021, 01:40
Поділіться публікацією:

Щороку, 31 жовтня, у світі відзначають Хелловін — одне з наймістичніших свят року. З цієї нагоди модний бренд Dior випустив колекцію посуду, присвячену осінньому сезону.

Гарно до остраху: Dior випустив посуд до Хеллоуїна (ФОТО)

Dior випустив посуд до Хеллоуїна | Фото: dior.com

Днями французька люксова компанія представила колекцію предметів домашнього вжитку. Щоб стильно відзначити Хелловін, модний будинок зібрав чорно-біле сервірування та яскраві прикраси у стилі моторошного свята. Над створенням колекції працювала дизайнерка бренду Марія Грація Кьюрі разом з ілюстратором П'єтро Руффо та керамістом Жаном Роже.

Серед нових надходжень можна побачити керамічні фігури гарбуза, фарфорові тарілки Руффо з тематичними ілюстраціями, натхненними старовинними картами Таро та концепцією містичних пророків, а також свічки для дому. Щоб підкреслити атмосферу осені, Dior також виготовили керамічний гарбуз. Також колекція доповнена конічними свічками та келихами.

Зазначається, що лінійка продаватиметься в магазинах Dior по всьому світу, а також на офіційному сайті бренду.

Гарно до остраху: Dior випустив посуд до Хеллоуїна (ФОТО) - фото 2
Гарно до остраху: Dior випустив посуд до Хеллоуїна (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що вже кілька сезонів поспіль мікросумки залишаються світовим трендом та підкорюють модний Олімп. Популярний французький бренд Dior вирішив не відставати від глобального віяння та влітку представив свою колекцію таких аксесуарів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що компанія Dior любить дивувати та вражати. Торік бренд представив ексклюзивний набір ялинкових прикрас, які додадуть розкоші будь-якому новорічному дереву. Його вартість становила 600 доларів.

Читайте також, для тих, хто любить полоскотати собі нерви й хоче поринути в атмосферу Хеллоуїна, ми підготували добірку захоплюючих кінокартин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини