Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися на Хелловін: ТОП-5 атмосферних фільмів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися на Хелловін: ТОП-5 атмосферних фільмів

Опубліковано список атмосферних кінокартин, які чудово підійдуть для перегляду на Хелловін

26 жовтня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Наближається Хелловін — одне з наймістичніших свят на рік. Для тих, хто любить полоскотати собі нерви й хоче поринути у відповідну атмосферу, ми підготували добірку захоплюючих кінокартин.

Що подивитися на Хелловін: ТОП-5 атмосферних фільмів

Що подивитися на Хелловін (фото з відкритих джерел)

Хелловін (2018)

Американський фільм жахів, який розповідає про вбивцю-психопата на ім'я Майкл Майєрс, який починає тероризувати невелике містечко. Злочинець втік із притулку для психічно ненормальних, щоб завдавати смертельних ударів. І звичайно ж, в Хелловін.

Крик (2015-2019)

Американський хорор-телесеріал, знятий за мотивами однойменної серії фільмів жахів. Дії розгортаються у невеликому містечку під назвою Лейквуд, в історії якого є сторінки з досить похмурим минулим.

Воно (2017)

Американський фільм жахів заснований на першій частині однойменного роману письменника Стівена Кінга. Сюжет розповідає про монстра-клоуна Пеннівайза, який харчується страхами дітей та викрадає їх. Але на захист міста постають кілька сміливих підлітків.

Щасливий день смерті (2017)

Американський комедійний фільм жахів, у якому розповідається про студентку на ім'я Трі. Дівчина безтурботно проводила дні, гуляла на вечірках, користувалася увагою у хлопчиків, але все змінив її черговий день народження.

Лабіринт Фавна (2006)

Фентезійна драма, дія якої розгортається у двох паралельних світах. Похмура реальність Іспанії часів Громадянської війни переплітається з не менш похмурим чарівним світом, який оточує дівчинку Офелію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Хелловін – це не просто ще одна нагода влаштувати грандіозну вечірку, а також можливість отримати з цього свята користь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини