Головна Новини Дозвілля секс Названий фактор, який підвищує сексуальний потяг
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий фактор, який підвищує сексуальний потяг

Цей фактор навіть допомагає визначити риси характеру партнера

22 лютого 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

Американський невролог Ерік Хазелтайн в ході декількох досліджень з'ясував, що на сексуальний потяг людини впливає безліч несвідомих чинників, одним з яких є запах тіла.

Названий фактор, який підвищує сексуальний потяг

що впливає на сексуальне бажання (фото з відкритих джерел)

Фахівець відзначив, що важливу роль в цьому процесі відіграє симетрія тіла та обличчя, адже з її допомогою можна визначити "хороші" гени, а також запах партнера. Спираючись на свої дослідження, вчений підкреслив, що по запаху і візуальним сигналам жінка здатна припустити, як виглядає чоловік і навіть визначити деякі риси його характеру.

Результати експерименту показали, що жінки орієнтуючись на сигнали, які діють на несвідомому рівні, вибирали футболки з запахом тих чоловіків, які мали найбільш симетричні риси обличчя.

До слова, раніше американські вчені проводили схоже дослідження, яке довело, що більш приємним жінки вважають запах тих чоловіків, які вживають багато овочів і фруктів. Дослідники припустили, що така вибірковість пов'язана з підсвідомим прагненням жінки вибрати собі здорового партнера.

Невролог Ерік Хазелтайн також з'ясував, що по запаху тіла і смаком слини люди можуть навіть робити висновки щодо гістосумісності та вибрати собі підходящого чоловіка для створення сім'ї та народження здорових дітей.

Нагадаємо, італійські вчені не радять закоханим парам вимикати світло в спальні під час занять сексом. Чому так, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що психолог Девід Фредерік в ході дослідження з'ясував, за допомогою якого універсального способу можна посилити сексуальне задоволення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини