Головна Новини Дозвілля секс Чому не варто вимикати світло в спальні під час сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не варто вимикати світло в спальні під час сексу

Світло в спальні підвищує задоволення від інтимного процесу

12 січня 2021, 11:40 comments2590
Поділіться публікацією:

Багато пар перед сексом приглушують або повністю вимикають світло, таким чином підкреслюючи романтичну атмосферу. Але італійські вчені не радять цього робити. Виявилося, що секс з включеним світлом має переваги.

Чому не варто вимикати світло в спальні під час сексу

секс з включеним світлом (фото з відкритих джерел)

Експерти провели експеримент за участю 38 чоловіків, у яких був низький рівень лібідо. Їх розділили на дві групи. Учасники з першої повинні були протягом двох тижнів по 30 хвилин проводити час під впливом яскравого освітлення в приміщенні, а добровольці з другої групи цього не робили. Пізніше їх результати порівняли. Виявилося, що у чоловіків, які по пів години в день проводили під яскравим освітленням, в три рази зріс рівень тестостерону в організмі.

Вчені кажуть, що це ще раз доводить той факт, що чоловіки найбільш сексуально активні в літню пору. Крім того, вони рекомендують не вимикати світло в спальні під час інтиму, тому що воно також впливає на рівень тестостерону і підсилює задоволення від процесу.

Дослідження на цю тему тривають, адже не можна сказати, що такі результати будуть у всіх чоловіків, адже в науковому дослідженні брало участь мало добровольців.

Нагадаємо, експерти розповіли, щоб секс приніс максимум задоволення і насолоди, варто утриматися перед процесом від певних звичок. Яких саме?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що інтимне життя потребує різноманітності, тому зі своїм партнером потрібно зважуватися на якісь експерименти. Наприклад, вчені радять займатися сексом перед дзеркалом і назвали кілька переваг такого рішення. Мало хто знає, що відображення в дзеркалі створює кілька позитивних речей, які допомагають налаштуватися на близькість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини